Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha egy átlagos vagy jó pasi egyszer kíváncsiságból kipróbálja milyen egy prostival?
0%-os...vajon miert pontoz le teged mindenki, ennyire? Minden valaszod 0%-os. Mindenki hulye, csak te vagy helikopter? Komplett idiota vagy, ennyi.
A nedves torlokendo szart se er, akit 5 kamionos telibe vert, azon max a domestos segít. Hihetetlen, hogy ennyire sotet vagy. A tobbiek neveben is lezartnak tekintem ezt a vitat, buktad, torodj bele.
A pasim is volt korábban prostiknál (igaz, nem útszéliekkel). Engem nem zavart sosem.
Mellesleg pl az egyik barátnőm is kapott el STD-t, pedig összesen a 8 pasival volt, nem egy ribi.
MIndenkinek van múltja, nekem is, neki is, ez van.
Az lenne gáz, ha a kapcsolatunk alatt prostizna, akkor nyilván kivágnám.
25: szerintem félreértetted.
Szó sincs a prostik felmagasztalásáról, csupán tény, hogy a prosti is nő, akit a pasi megcsinált. Ilyen szempontból mindegy, hogy prosti vagy nem. Az a szűk látókör, ha valaki szerint azzal semmi baj, hogy a pasi X nőt megdugott eddigi életében, mindegy, hogy szűz csajt, bulizósat, egyéjszakást, bárkit, az rendben van, de ha volt köztük 1-2 prosti az már gáz.
Na ez a szűk látókör...
26
Igen ez is igaz, és lehet hogy félre értettem egy kicsit, viszont jó hogy mondod, engem férfiként elszomorít ez a kettős mérce hogy miközben a nőket lenézik a sok partner miatt, a férfiakat pedig tisztelik miatta, hát én megmondom őszintén nem tisztelem jobban azokat a férfiakat, és szomorúnak tartom hogy a legtöbb nőnek ez a meggyőződése a férfiakról, pedig nem minden férfi érez tiszteletet az ilyen férfiak iránt.
Nem gáz nem ítélem el
De olyanhoz ne menjen aki Vállalja óvszer nélkül
27!
Ez egy teljesen jogos kettős mérce. Lehet te nem tiszteled az ilyen férfiakat, de attól a nők még igen.
A kérdésre:
Az útszéli krva mindenhogy gáz. Ha vállalja gumi nélkül, ha nem. A lakásos már más, persze ha csak nem vállalja gumi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!