Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit gondoltok arról,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit gondoltok arról, ha egy átlagos vagy jó pasi egyszer kíváncsiságból kipróbálja milyen egy prostival?

Figyelt kérdés
Tehát tudna szerezni nőt, de ezt is ki akarja próbálni. Gáz, elítélitek ezért vagy egyszer belefér? Mit szólnátok hozzá, ha ez kiderülne a pasitokról?
2021. márc. 18. 14:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
21%

0%-os...vajon miert pontoz le teged mindenki, ennyire? Minden valaszod 0%-os. Mindenki hulye, csak te vagy helikopter? Komplett idiota vagy, ennyi.

A nedves torlokendo szart se er, akit 5 kamionos telibe vert, azon max a domestos segít. Hihetetlen, hogy ennyire sotet vagy. A tobbiek neveben is lezartnak tekintem ezt a vitat, buktad, torodj bele.

2021. márc. 21. 11:16
 22/31 anonim ***** válasza:
4%
Szememben nem igazi férfi, mint a prostik sem nevezhetőek "nő"-nek.
2021. ápr. 12. 23:50
 23/31 anonim ***** válasza:
24%
Nem nagyon értem mivel tudna egy prosti többet, mint bármelyik lány akinek volt már szexuális tapasztalata. Lyuk-lyuk.
2021. ápr. 13. 19:00
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A pasim is volt korábban prostiknál (igaz, nem útszéliekkel). Engem nem zavart sosem.

Mellesleg pl az egyik barátnőm is kapott el STD-t, pedig összesen a 8 pasival volt, nem egy ribi.

MIndenkinek van múltja, nekem is, neki is, ez van.

Az lenne gáz, ha a kapcsolatunk alatt prostizna, akkor nyilván kivágnám.

2021. jún. 23. 10:01
 25/31 anonim ***** válasza:
81%
Annyira bírom hogy amikor ilyen téma van, valaki mindig előjön a prostik piedesztálra emelésével a diszkós ribikkel szemben akik egy italért már szopnak a budiban, annyira szűk látokörre vall, nem csak ez a kettő nőtípus létezik ám.
2021. jún. 23. 10:07
 26/31 anonim ***** válasza:
95%

25: szerintem félreértetted.

Szó sincs a prostik felmagasztalásáról, csupán tény, hogy a prosti is nő, akit a pasi megcsinált. Ilyen szempontból mindegy, hogy prosti vagy nem. Az a szűk látókör, ha valaki szerint azzal semmi baj, hogy a pasi X nőt megdugott eddigi életében, mindegy, hogy szűz csajt, bulizósat, egyéjszakást, bárkit, az rendben van, de ha volt köztük 1-2 prosti az már gáz.

Na ez a szűk látókör...

2021. jún. 23. 10:10
 27/31 anonim ***** válasza:

26

Igen ez is igaz, és lehet hogy félre értettem egy kicsit, viszont jó hogy mondod, engem férfiként elszomorít ez a kettős mérce hogy miközben a nőket lenézik a sok partner miatt, a férfiakat pedig tisztelik miatta, hát én megmondom őszintén nem tisztelem jobban azokat a férfiakat, és szomorúnak tartom hogy a legtöbb nőnek ez a meggyőződése a férfiakról, pedig nem minden férfi érez tiszteletet az ilyen férfiak iránt.

2021. jún. 23. 10:39
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

Nem gáz nem ítélem el

De olyanhoz ne menjen aki Vállalja óvszer nélkül

2021. jún. 23. 11:30
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem jönnék össze ilyennel. Ha rendszeresen járt k*rvázni.
2021. jún. 23. 11:44
 30/31 anonim ***** válasza:

27!

Ez egy teljesen jogos kettős mérce. Lehet te nem tiszteled az ilyen férfiakat, de attól a nők még igen.

A kérdésre:

Az útszéli krva mindenhogy gáz. Ha vállalja gumi nélkül, ha nem. A lakásos már más, persze ha csak nem vállalja gumi nélkül.

2021. szept. 19. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!