Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogy viszonyultok ehhez? 20/F
Az a helyzet hogy sajnos van egy kis cuckold fétisem, amit a való életben nem szeretnék megélni, mert nem gondolom hogy jóra vezetne egy kapcsolatot, viszont kb egy éve történt velem egy olyan dolog ami miatt ez kialakult, előtte egyáltalán nem volt, és azóta sajnos benne ragadtam úgymond.
Hogy viszonyulnátok ahhoz ha megtudnátok hogy egy fiúnak van cuckold fétise? Csak szimplán betegesnek tartanátok, vagy érdekelne hogy mi állhat mögötte lelkileg?
És mellékesen még leírnám hogy cuckold alatt egyáltalán nem hármasszexre gondolok, sajnos ezt sokan félre szokták érteni, és azt hiszik az az oka a cuckold fétisnek hogy örül pl egy adott biszex fiú hogy pasival is lehet egyszerre.
Engem olyan formában izgat a cuckold hogy az adott “barátnőm” CSAK kettesben csinálná az adott pasival a hátam mögött, akivel sokkal jobban élvezné a szexet mint velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!