Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ebben kockázat? Hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Ha felmegyek egy prostihoz a lakására akkor mire érdemes figyelni? Hallottam, meg itt az oldalon is olvastan olyanokat, hogy az ember ne vigyen magával semmit, se bankkartyát, se okmányokat, se slusszkulcsot, mert egy óvatlan pillanatban kiveszi a cuccokat, meg átjön a szomszéd szobából a strici es kirabol, meg amit akar... Ha az ügyfél rendesen fizet, meg normális, akkor kell tartani valamitől?2021. márc. 16. 18:42
1/16 anonim válasza:
olyanhoz menj akiről vannak értékelések.
hülye lenne kirabolni pár tízezer forintért elveszteni egy potenciális ügyfelet aki kéthetente hoz 20-30 ezret
kocsit minek lopná el, ha 15 millás kocsival járhat?
persze azért egy pénzzel teli aktatáskával ne menj oda. ki tudja, azért van a kísértés.. meg van h több lány egy helyen dolgozik..
2/16 anonim válasza:
Én kb 10-szer voltam és sose paráztam ilynekkel. Volt nálam minden.
Sőt még államkötvényeket, aranyrudakat, repülőjegyet, gyrost és kempingfelszerelést is vittem magammal. XD
3/16 anonim válasza:
A legtöbb prosti nem ilyen de akad köztük sajnos aki lejáratja a szakmát.
4/16 anonim válasza:
Velem 10 alkalomból 2-szer előfordult h lehúztak. De az se lopás volt, hanem csak flegmáskodtak meg hisztiztek stb és elment a kedvem, nem volt szex, de a pénzt nem adták vissza.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat! Akkor a második kérdésre is jöhetnek a válaszok :)
2021. márc. 16. 19:13
6/16 anonim válasza:
kiválasztod, felhívod, odamész, fizetsz, tusolsz, dugsz, hazamész
8/16 anonim válasza:
#7 nem kell annyit tökölni mint veled
9/16 anonim válasza:
Viselkedjél rendesen, maradj annál amiben megállapodtatok. Ne követelőzz, balhézz mert ki leszel hajintva mint az a bizonyos macska.
10/16 anonim válasza:
8 én találok ingyen is ,nem úgy mint ti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!