Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk nálatok ennek van jelentő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nálatok ennek van jelentősége?

Figyelt kérdés

Fiúk nektek fontos hogy hova élveztek? Mármint van olyan hogy csak addot helyre szerettek élvezni pl: cici, arc?

A szexkapcsolatomban a srác imádott a mellemre élvezni, szinte csak oda ment el. Ha kutyában dugtunk akkor is kérte hogy forduljak meg, hogy oda élvezhessen.

Nektek ez valóban ennyire fontos vagy embere válogatja?

2021. márc. 16. 16:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából csak egy örömteli plusz lenne, ha elélvezhetnék oda ahova a legjobban szeretném. De nem várok el semmit sem.
2021. márc. 16. 17:46
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Nálam elég fontos, nagyon szeretek testre élvezni, nekem úgy jó igazán. És ha lehet, akkor arc, vagy cici, ha szépek nagyon a cicik. De ha nem, akkor az is nagyon izgalmas, ha hasra vagy popóra engedhetem. 24f
2021. márc. 16. 19:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én általában megkérdezem a partneremet, hogy hova kéri, mivel nekem teljesen mindegy, én mindenhogy élvezem. :)
2021. márc. 16. 20:06
 14/14 anonim ***** válasza:
66%

Nekem sosem volt ez lényeg. Mellre arcra szánt szándékkal sosem élveztem, arcra nem is szeretnék. Puncit szeretem, az elég intim. Orálnak meg többnyire szájban van vége, de tőlem ha mindig kivenné az sem érdekelne.

Kicsinyes dolognak tartom az ilyen igényeket, hogy egy férfi azon élvezkedik, hogy a lány arcára megy el. Szerintem ez valahol a férfi részéről egy amolyan dicsőség hajhászás és kicsit élvezik, hogy ilyet megtehetnek, hogy a másik arcára verik. Talán még oda is köpne némelyik. Nőnek meg szerintem ez egy megszégyenítő dolog tud lenni, még akkor is ha 20 évig vigyorog ennek.

Megdugni kell normálisan, nem az arcára verni.

2021. márc. 17. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!