Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexfüggő lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexfüggő lennék?

Figyelt kérdés

Ha egy fiúval kettesben maradok, de még ha nem is annyira vonzó akkor is legszívesebben szexelnék vele. Ez kifele annyira nem látszik de nagyon sokszor csak a szexre tudok gondolni.

Jelenleg nincs kapcsolatom, de van egy kiszemeltem. Privátot nem kérek, köszi.

Általában napi 4-5 masztit nyomok. Ma rekordot döntöttem még nincs 16 óra de 8 masztin túl vagyok. Nagyon félek, hogy beteges ez az egész de egyszerűen nem bírom megállni.

El kellene mennem orvoshoz? Vagy pszichológushoz? 21/L

2021. márc. 16. 15:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
Én azt ajánlanám neked hogy ne ítéld meg magad amiért ennyiszer csinálod. Másik dolog. Ezt az egész szexuális energiát fordíthatnád máshova. Pl edzésre vagy kreatív ötletekre. Általában ez az energia félreértelmezett és jelentkezhet úgy hogy sokat önkielégítesz. Foglald le magad egyszerre több dologgal. Tudom, én is voltam a helyzetedben, ezzel semmi gond nincs de mihejst lekötöttem magam, foglalkoztam mással megszűnt ez a nagy vágyakozás és sóvárgás. 23/F
2021. márc. 16. 16:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Semmi "baj" nincs veled, az egyik embernek ekkora a libidója, a másiknak meg akkora. Olyan ez mint az étvágy, van aki három tányérra valót is beküldene más meg csak csipeget, nem vagyunk egyformák.

Ha a mindennapi életviteledet, munkádat, tanulást stb. nem akadályozza, zavarja akkor semmi gond. Te ilyen vagy, így kell elfogadni, egészségedre éld és élvezd az életet!

2021. márc. 16. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
65%
21 évesen én is ilyen voltam. Faltam a pasikat. Most 25 leszek és már inkább a fix partnert preferálom, ha nem is párkapcsolat, de akkor összejárós, korábban csak alkalmiak érdekeltek. Most is magas a libidóm, de azért lenyugodtam. Semmi gond nincs veled, fiatal vagy, magas a libidód, ennyi :)
2021. márc. 16. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Neked egy kemény pasi kéne, aki úgy kőkeményen megdolgozna, sok sok erőteljes orgazmussal. És akkor helyrejönnél kicsit, nem kívánnád állandóan annyira.
2021. márc. 16. 19:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Annyit pontosítanék, hogy kifejezetten a monogám kapcsolatokat preferálom. Ha erre nincs lehetőség akkor masztizom akár vibrivel is. Edzeni járok, tanulok, dolgozom, sőt kreatív elfoglaltságaim is akadnak. Nem megyek össze-vissza mert szerelem nélkül a szex csak üres valami. A szenvedélyes gyors szexet is imádom, de ezeket csak kapcsolaton belül. :D Rengeteg privatot kaptam, ne haragudjatok de nem írok vissza, a nevemmel vagyok fent amúgy is. :/ Nagyjából gyerekkorom óta vagyok ennyire orgazmus hajszoló. 6 éves korom óta simogatom a csiklómat és 16 éves korom óta élek nemi életet. Mindennap masztizok, mensi alatt is. Lehet, hogy tényleg a fejben van a gond.🤷🏻‍♀️
2021. márc. 16. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, fejben van a gond. Megőrülsz a szexért, de kapcsolat nem kell... Hagyjuk már..
2021. márc. 16. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!