Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele? Nem tudom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy férfi ,akivel jól elbeszélgetünk a neten. És nagyon tetszik. Úgy érzem belé is tudnék szeretni.Egy idősek vagyunk. Hát konkrétan közölte ,hogy nős. És kérdezte ,hogy akarom e ettől még. Mit tegyek?2021. márc. 16. 15:26
11/21 anonim válasza:
Te és a felesége is sírdogálni fogtok. És még hányan utánna.
12/21 anonim válasza:
Ha ennyire bagzol akkor tedd szét de mindenképp buktasd le a kanit, az se járjon jól.
13/21 A kérdező kommentje:
Most miért én vagyok a ribi meg rossz ő a foglalt nem én nem??? Őt bezzeg nem piszkáljátok...persze mindig a pasi a nagy kiràly!!
2021. márc. 16. 18:59
14/21 anonim válasza:
"jobbat érdemel a mocsok férjénél"
Ebben hol látod hogy nem szidom a pasit? (10es komment)
Te rbanc vagy ő meg mocsok. Dgjatok csak de tudja meg a felesége hogy el tudjon válni.
15/21 anonim válasza:
Szerintem a pasi a seggfej és irigy vagyok rá, te meg nem ribi hanem naív vagy.
16/21 anonim válasza:
Én a pasit is elítélem azért kérlek ha megteszed buktasd is le. Ha már felesége van lehet komolyabb terveik is vannak/lesznek.
17/21 anonim válasza:
Felesleges, ez egy gerinctelen alak. És magaddal tolsz ki, ha esetleg még bele is szeretsz. Meg na, elég csúnya húzás lenne egy házasságot tönkre tenni, csak mert olyan jól néz ki...
18/21 A kérdező kommentje:
Ha ő le szarja a feleségét akkor én is.
2021. márc. 16. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!