Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek fáj a sex, nagy méretem miatt és így nem tudok eljutni a csúcsra vele. Óvszerrel kevésbé érzem a sexet ő pedig nem szeretne fogamzásgátlót szedni. Van erre valakinek ötlete? 25F
9 ugye azt tudod, hogy a szülés se egy kis délutáni élvezet? Persze tágul, a segglyuk is tágul, de egyik se feltétlen öröm.
Nekem valószínűleg van egy enyhe vaginizmusom, ennek megfelelően az esetek többségében nem nedvesedek, bármit is csinálunk és alig tágulok. Emellett amúgy is szűk és rövid a hüvelyem. Ebből a kettőből adódik, hogy minden szex alkalmával kisebb, nagyobb sérüléseket szenved a hüvely bemenet, amiket 1-2 nap alatt regenerál a szervezetem. Értsd, van, hogy annyira végig reped ott a bőr, hogy vérzik és/vagy csíp mikor pisilek, fürdök.
Mindegy mennyi előjáték van, vagy hányszor megyek el.
A másik gond ezzel, ami a kérdező párjának is probléma, hogy mivel nem tágul és nem nyúlik megfelelően (meg amúgy is rövid) sok pózban a párom eléri a méhszájamat, ami amellett, hogy komoly fájdalommal és hasi görcsökkel jár, komoly veszélyt is hordoz magában, amennyiben szerzek egy méhszáj sebet. Mindezt úgy, hogy a páromnak átlagos mérete van.
Tehát térjünk vissza a szülésre. Hallottál már a gátmetszésről/gátszakadásról? Annak, hogy az ott tágul, komoly következményei vannak.
Kérdező, lehet, hogy nem lesz megoldás a problémára. Hogy őszinte legyek az, amit a partnered él át szex közben eléggé bagatel problémává teszi, hogy neked kényelmetlen a kondom. Tehát ha engem kérdezel, kevesebb önzés, több empátia és némi utána járás a dolgoknak, mind védekezés, mind szexualitás és női felépítés terén.
Mert láthatóan pont semmit nem tudsz a női nemiszervről és a szex közbeni változásairól, határairól. A fogamzásgátlásnak pedig több módja is van már a pesszáriumtól, a spirálon át a spermicid hüvely krémekig. Persze egyik se olyan biztos mint az óvszer és a gyógyszer, de mindegyik biztosabb, mint a "majd jól időben kihúzom" orosz rulett.
16 akkor te facebookon a like -ot is lájk nak írod?
Imádom az olyan okostojásokat mint amilyen te vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!