Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, szeretitek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, szeretitek ha egy menet alatt többször is el tud élvezni a pasi?

Figyelt kérdés

Egy helyre menjen vagy minél több helyre?

(pl 2x punciba vagy punciba és szájba, stb?)

2021. márc. 16. 10:59
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen szeretem. Nem az a lényeg hogy hová megy, hanem hogy ő is élvezze. Minél többször
2021. márc. 16. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Nem tud többször elélvezni, tudhatnád kisgyerek.
2021. márc. 16. 11:01
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem ez a lényeg. 1x is elég, ha az időtartam nem 2-3 perc.
2021. márc. 16. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
1 menet az pont 1 élvezést jelent. Tehát ha már többször élvezel, az több menetnek számít akkor is, ha nem volt szünet.
2021. márc. 16. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

4:

Szerintem az "1 menet" nem az elvezések számától függ. Hanem az előjátéktól a befejezésig

2021. márc. 16. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A szexnek az élvezeti fokát nem időre mérik, meg nem is eldurranás számára. Örömet tud okozni hogy örömet szerez a partnernek, de nem ettől függ a jó szex, nem strigulákra megy.
2021. márc. 16. 11:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még ilyen férfival. De ha nem 2 perceket bír és nem kell állandóan megszakítani az aktust miatta akkor nem zavar, sőt. Ha folyton kikapdosná hogy meglocsolgasson, úgy hogy én még nem élveztem el az elég lelombozó.
2021. márc. 16. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
De az nem egy menet, hanem több menet egyszerre. Amúgy a legtöbb férfi max viagrával bírja ezt, de még akkor is elélvezés után kellemetlenül érzékeny, szinte fáj a farkad.
2021. márc. 16. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!