Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként taszít az anális szex. Mi lehet az oka? Egyedül vagyok vele?
Én kizárólag akkor rakom be a popsiba, ha a hölgy kér rá.
Viszont finoman ujjazgatni, nyalni nagyon szeretem, és mivel ott is tele van idegvégződéssel, ezért általában erre jól reagálnak a lányok. Szerencsére mindig tiszta lányokkal volt dolgom, sosem éreztem szarszagot.
8 igazad van. Félig.
Miért lenne egy férfi attól homokos, ha megéli a saját szexualitását? (Prosztata masszázs)
Egy pasi attól lesz homokos, ha pasival szeretne lenni, nem pedig nővel.
Nem vagy egyedül vele. Én sem szeretem.
Az ÁNTSZ környéket viszont szeretem nyelvvel izgatni, mert az is erogén zóna. Viszont dugásra van egy tökéletes lyuk egy kicsit feljebb 😃
Engem sem vonz.
Próbáltam,de maradok retro
16: ánusz,nem ÁNTSZ.
Autocorrect hülye
17 egy nő se fog belülről tisztálkodni. Ha elmész tusolni, te sem mosod ki a beleidet. Egy nő miért mosná ki? És ha nem teszi már igénytelen? Te hülye vagy.
Meg ha te élvezed már a nőnek is élveznie kell? Nincs tele idegvégződéssel, ez egy tévhit. A belekben nincs idegvégződés csak a külső kettős gyűrűs izomban. Amit meg KÍVÜLRŐL lehet izgatni, belülről felesleges és sokszor kaki lesz a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!