Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt szexi tanárotok és most lennétek iskolások, távoktatásban rejszolnátok rá a kamera előtt, miközben oktat?
Figyelt kérdés
Persze nem látszódna, mert csak az arcotok lenne ki, de a szemébe néznétek, alul meg ügyködne a kéz láthatatlanul.2021. márc. 15. 11:02
2/8 anonim válasza:
Akkor már inkább screen recorder, és később :D De egyébként nem!
4/8 A kérdező kommentje:
3: De, én is. Sőt, a szőke osztályfőnökömet be is jelöltem instán, elbüszkélkedtem vele, hogy ugyanazt tanultam, mint ő, és meg is dicsért, hogy ritkán kap ilyen elismerést, mert meg is köszönte, hogy azt írtam, hatással volt rám.
Amúgy elvált. Szerelmet nem mertem neki vallani, hogy esetleg találkozunk-e. De nyáron elhívnám nyaralni, csak ez a rohadt járvány ne lenne.
2021. márc. 15. 11:20
5/8 anonim válasza:
Én biztos dolgoznák az asztal alatt. Bár nem látnám azt a szép formás harisnyás lábait.
6/8 anonim válasza:
Én csak úgy csináltam ilyet, hogy én nem voltam ott kamerával. De vertem már ki rá óra közben.
7/8 anonim válasza:
mekkora ciki ha elfelejted kikapcsolni a webcamet
8/8 A kérdező kommentje:
7: ezért írtam, hogy nem látszódna. ő is nézne, de csak a felső tested látszódna, a kezeid nem. max ha elélvezel akkor az arckifejezésed :D
2021. márc. 15. 15:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!