Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, van erekciótok, miközben (vagy az után, hogy) ölelkeztek a barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Ez valóban egy mindig, minden körülmények között előjövő testi reakció?
(Korábbi párkapcsolatokra is ér visszagondolni.)
2021. márc. 15. 04:54
A kérdező szavazást indított:
Mindig (vagy szinte mindig) feláll.
Szituációtól függ, nem mindig erről szól egy ölelés.
Ennyi (az esetek túlnyomó többségében) nem elég ahhoz, hogy ilyen testi reakciót váltson ki belőlem.
30 szavazat
2/4 anonim válasza:
Nekem szinte sosem áll fel ettől. Haverok is mesélték, meg itt is olvastam, hogy csókolózástól meg öleléstől is akár mindig feláll nekik, nekem szinte sosem volt ilyen, sokkal több inger kell hozzá.
4/4 anonim válasza:
Alighanem félreállna a kedvesem szája, ha nem kívánnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!