Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen érzés volt, amikor elöször kézbe fogtatok egy péniszt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 17:11
1/9 anonim válasza:
Egyszerre volt ijesztő és nagyon izgató. :) Fura volt, hogy borzasztó kemény, ugyanakkor a bőre puha. Aztán a srác kb. 30 másodperc alatt el is élvezett, az is nagyon izgalmas volt, hogy rángatózik a kezemben és érzem, hogy pumpálja ki a spermát. Miért kérded?
3/9 anonim válasza:
Az enyémet is megfoghatná egy lány <3
4/9 anonim válasza:
Fura volt és egyben izgató és kemény.
5/9 anonim válasza:
“Fura volt, hogy borzasztó kemény, ugyanakkor a bőre puha.”
Ugyanezt éreztem :D Hogy lehet valami egyszerre ilyen kemény és puha?
7/9 anonim válasza:
Jó érzés és tetszett keménysége.
8/9 anonim válasza:
Nem emlékszem. Még csecsemő voltam, de nem hiszem, hogy nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.
9/9 anonim válasza:
Nagyon furi és egyben érdekes is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!