Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnagyobb r1bancság amit valaha tettél?
12,13!
De te komolyan meglepődtél, hogy egy ilyen kérdés alatt ilyen válaszok lesznek? Vagy nem értem, hogy mire számítottál.
Egyébként meg ez nem kritika volt, hanem sértegetés, amit írtál, úgyhogy megy a jelentés.
Hidd el, hogy rengeteg embert frusztrálna szerintem egy hasonló dolog...
Ha egy ilyen megtörténik egy párkapcsolatban, akkor az halott, nem kell tovább erőltetni a dolgot...
De nem akarok tovább papolni, mert nem fogjátok fel, hogy ez az egész k*baszottul nem normális...
Csúnyán megbántott, ezért szakítottam a párommal, majd nem sokkal rá befűztem a legjobb haverját és vagy 3 hónapig ő kúrogatott. Közben exem vissza akart szerezni, tepert. Beszélgetett a barátjával is, iszogattak néha stb. Majd elmondtam neki, hogy hónapok óta kúrogatunk:D nagyon összetört:) pedig ez semmi volt ahhoz képest, amit én kaptam tőle az évek alatt
Ez idén történt
24N
"kúrogatott"
Ez sokat elárul rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!