Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugnátok olyan csajjal aki árnyaltan bevallotta hogy rég jártak a bugyijában?
Ezek alapján ez a lány pont nem téged keres. Nyilván nem azért csak 2 pasival volt életében, mert azt akarja hogy jól megdugják. Eszedbe sem jutott, hogy talán TÉNYLEG komoly kapcsolatot szeretne?! Eszem megáll...
Szánalmas vagy...
Na bakker, most meg ez a baj, hogy kevesen dugták? Máskor meg azon megy a nyávogás, hogy már ki tudja hányan dugták meg, undorító.
Ezt amúgy én is észrevettem a pasiknál, hogy jobb, ha erre inkább semmit nem mondok, mert ha megtudják, hogy régóta nem szexetem, akkor azt fogják kikombinálni, hogy biztos fapina vagyok, ha ilyen soká túlélem szex nélkül is, de volt már, aki azt feltételezte, hogy beteg vagyok, meg egyéb elmebeteg fantazmagóriák.
Ha meg megtudják, hogy szeretem a szexet és egynél több pasin túl vagyok, fú, biztos ri banc, kitudja hányan voltak benne,undorító. Úgyhogy aki akar tőlem valamit, jobb, ha ezt a témát elengedi.
15ös
Azért ez nem így van, nem szégyen egy lánynak ha regen dugott, sőt, ha nem volt pasija, akkor ez a normális erkölcsileg ugye. De férfiként is én pl mélyen hallgatnék már róla, hogy már fél éve nem dugtam, sőt, meztelen nőt se láttam, férfiként ez tényleg kudarc valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!