Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért öltögeti a nyelvét, nyalogatja az ajkait vagy csettintget a szájával szex közben?
Nem tudom, miért van ez, de valahányszor belém hatol a párom, vagy amikor felpezsdülök és nagyon tüzes az egész aktus, becsukom a szemem, és ösztönösen nyalogatni kezdem az ajkaimat. Ha pedig annyira jól érzem magam, fel-fel cuppantgatok. Egyébként ezt a párom nagyon szexinek találja, többször mondta már.
Tudtam eddig is, hogy nem vagyok egyedül, hiszen rengeteg erotikus tartalom van, ahol a nő hasonló látványt nyújt, miközben kéjeleg.
De egyszer négyen csináltuk egy szobában a barátnőmmel, (mindketten a saját párunkkal, két egymás melletti ágyban, fesztiválos-nyaralós szükségmegoldás volt). Könnyedén ráláttunk egymásra, szemtanúja voltam, ahogy a férje szalámiját lovagolta. Na, ő pont úgy legyezgetett a nyelvével, mint Megan Stallion és kvázi végigcsámcsogta az egészet, különösen akkor, amikor már a csúcshoz közel ért. Egyébként tényleg nagyon érzéki látványt nyújtott. Bár tudom, ez az ő párjának szólt. 😀
Ez a jelenség mitől lehet? Ha más is így van ezzel, ti miért csináljátok?
Nem gondolnám, hogy csak pótcselekvés vagy bárhonnan eltanult kényszer lenne, inkább ösztön.
Én két okra gondoltam. Ezek a csámcsogós, cuppogós dolgok az ASMR-hez hasonlóan segítenek ellazulni, megteremtik azt a kellemes, “pisilős” érzést, az ajkaink nyalogatása pedig segít, hogy odalent is könnyebben benedvesedjünk. A másik variáció pedig valóban az, hogy tényleg annyira élvezzük, és ösztönösen így jelezzük a másik nemnek, hogy mennyire “fincsi”, amit velünk tesznek.
Meg id válaszoltad a saját kerdesed!
Mindenki mashogy fejezi ki ha kellemes érzes éri! Az a lényeg, hogy élvezed és neked így jó. Akkor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!