Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek, hogy egy spontán szex után spermafolt maradt a ruhátokon, és nem volt alkalom átöltözni ?
Hát izé. Igen.
Osztalykirandulas volt. A barátommal nem terveztünk romantikazni úgy akartuk hogy inkább csak bandazunk a többiekkel de egyszer teljesen spontán egyedül maradtunk a szobában és hát fogtunk az alkalman. Az egész sperma a toppomra ment. Ekkor kopogtattak a többiek (szerencse bezartuk az ajtót) és persze nem tudtam le törölni se át öltözni mert a fiúk szobája volt. Tenyér nagyságú folt volt. Le kapcsoltuk a villanyt, ajtót nyitott a pasim én pedig gyorsan kimentem a sötétben a szobámba szaladva atoltozni qmig meg nem nézték jól meg.
Elő.
A párommal is és egy haverjával is volt olyan gyors menetünk, hogy vagy a számba mentek vagy belém.
Ha a számba akkor ha annyi jött, hogy nemntudtam mindet nyelni vagy nem volt teljesen a számban akkor ment a ruhámra is, bár ezt mindig kimagyaráztam ha valaki rá kérdezett, hogy le ettem magam, mivel ez amúgy is jellemző. 😅
Ha pedig belém élveztek akkor maximum a combomig folyt, ami a harisnyámon hagyott foltot, de az nem látszott annyira vagy a fentebbi okra hivatkoztam. 💁♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!