Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puha vagy kemény mell a jó?
Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 12:54
2/9 anonim válasza:
az elején puha,aztán ha játszol vele bekeményedik 😉
3/9 anonim válasza:
Az enyém kemény mint a kád széle.
5/9 anonim válasza:
Én még nem találkoztam keménnyel. Gondolom az lehet a szilikon.
De szerintem pont az a jó a mellbe, hogy puha.
7/9 anonim válasza:
A közepesen félkeménypuha. Inkább legyen pici a cici, de kerek, formás, kicsi bimbóudvarral és bimbikkel. Nem baj, ha kicsit ugrál szexnél és hetykék. 😛 F
8/9 anonim válasza:
Inkább kemény, de olyan természetesen kemény, amennyire egy természetes cici lehet kemény, nem mint a szilikon. Inkább úgy mondanám, hogy vannak olyan cicik, amelyek érzed a kezedben, ahogy feszülnek, mégis puhák közben, na az a legjobb. És van olyan, amelyik inkább puha, és mikor fogod, olyan mintha puha üres bőrt fognál, az kicsit kiábrándító.
9/9 anonim válasza:
A didi hófehér. A didi kőkemény. A didi bombajó. A didi jóóó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!