Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már dolgotok olyan vibrátorral vagy dildóval, amely érzésre megközelítette az igazit?
A jó minőségű szilikonnak hasonló a tapintása mint a faroknak, ill. leggyakrabban realisztikus kinézetű dildókat gyártanak. A vibrátor az kevesbé hasonlít, mivel a farok nem vibrál.
Amúgy ha valakivel nagyon összeillesz szexuálisan és ismeritek egymás testét, ha ki tudjátok elegíteni egymást, az igények is összepasszolnak akkor nem jobb a szex.
Egyéb esetben a legtöbb nőnek sokkal jobb egy játékszer, mint egy random pasival dugni aki nem tudja mi a jó neki.
sz@r lesz beülni egy étterembe vagy egy moziba a vibriddel. Mi az, valami másik csajjal lépett le a pasid és most durci vagy?
Egyesek nagyon idegesek lettek attól, hogy a lányoknak jobb a vibri, mint széttenni minden szakadt csövesnek két perc reszelésre. :D
Amúgy én 11 válaszolóval értek egyet nagyrészt. Nálam a sorrend:
1. Szenvedélyes szex a szerelmemmel
2. Baráti szex az exemmel, vagy évek óta ismert fiúbaráttal
3. Maszti vibrátorral
4. Maszti vibrátor nélkül
5. Alkalmi szex
6-os.
Megertem, de: van szád nem? Miért nem nyitod ki és mondod meg h bocs ne lihegj az arcomba? Ha ezutáni harmadik alkalommal is az arcodba liheg, miért nem mondod h ha megegyszer az arcomba lihegsz szakítok? És ha ezután is megteszi akkor az azt jelenti h a pasid vagy fogyatékos vagy sz..ik rád és kidobod.
Ha ezt tetted volna mint minden normalis ember akinek van önbecsülése, talán nem lennél ilyen kis frusztrált liba. Miért vagy együtt folyton hulyekkel? Gondolkoztal már azon h vajon miért ilyeneket vonzol mindig be?
Amúgy valószínűsítem hogy azért sem tetted a fentieket mert ugye azt már tudjuk hogy kevés az önbecsülése, és ez a panaszkodas az egyetlen módja annak h megeld azt hogy te jobbnak erezhesd magad mint ami vagy.
Sokkal jobb mint az igazi!
Leszbi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!