Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó nő vagy csúnya a Rumer Willis?
Az utóbbi időben finomodtak a vonásai (sok plasztika, már ilyen fiatalon a függője lett).
Én csodálkoztam régebben, hogy két ilyen helyes embernek hogy nem született szép gyereke. 🙁
Az apja arcformáját, de anyja szemét, orrát és száját örökölte.
Én azért sajnáltam, nyilatkozta valahol, hogy tini korában ''krumplifejűnek'' csúfolták és mondták úgy néz ki mint egy fiú.
Arról nem tehet ahogy kinéz.
Az apja fiatalon jóképű volt, de ami férfiban jól néz ki az nem biztos hogy nőben is.
Holott láttam már olyat, hogy valaki szép lány lett annak ellenére hogy az apjára hasonlít.
Én azért is érzek együtt, mert anyukámnak babás arca van, apukámnak markáns, de szerencsére anyura hasonlítok. Így is volt olyan elégedetlenkedtem. (Főleg ha apura ütöttem volna, azt is elképzeltem néha).
Én is a karakteres arcú pasikat szeretem nem a nyálgépeket, de attól tartok ha lányom lesz az apja vonásait örökli majd (csak nem biztos lesz pénze plasztikára).
Ha valaki nem ismerné, ő Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya (amúgy mindhárom lányuk inkább apjára ütött).
Plasztika előtt:
Plasztika után:
Előtte-utána képek:
Szerintetek nagyon csúnya volt azelőtt, vagy nem is volt olyan vészes?
Vagy jót tett neki plasztika és most néz ki jobban?
Vagy sehogy se tetszik nektek?
Én azért sajnálom, a külsejéről nem tehet. Főleg mert híres szülők gyereke, jobban ki lehetett téve a szóbeli bántásoknak iskolában, újságokban.
Apja híresen jóképű, anyja legszebb hollywoodi színésznők közt van számon tartva és vele hasonlítgatják össze.
Eleve nem szép dolog valakit olyannal piszkálni, amiről nem tehet.
Azzal nem értek egyet, csúnya fiúnak rosszabb lenni.
Egy csúnya pasi ha van humora, egyénisége, pénze, sármja, esetleg pénze, előbb talál magának szép nőt, mint egy csúnya, okos, de humoros nő jó pasit.
A férfiaknak jobban számít külső, vizuális típusúak. A nők jobban el tudnak vonatkoztatni külsőtől.
Pozitívum, hogy Rumer próbálja kihozni legjobbat a külsejéből, bár jobb lenne leállnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!