Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt azért csinálják velem a férfiak szex után, mert nagydarab vagyok?
Figyelt kérdés
Azt azért tudni kell rólam, hogy elég masszív testalkatom van, husi és izom keveredve, illetve viszonylag magas is vagyok. Azt tapasztaltam, hogy szeretkezés után eddig az összes partnerem az én mellkasomra vagy karomra hajtotta a fejét, nem fordítva, mint a megszokott felállásban. Emiatt nem is tudom, egy kicsit hülyén érzem magam, mintha én lennék a férfi. Lehet, hogy ennyire maszkulinnak látnak? Vagy nem kell ezt túlgondolni, egyszerűen csak egy kedves gesztus?2021. márc. 11. 22:15
11/12 anonim válasza:
Ezt ők tudnák megmondani, de biztos hogy nem tartanak férfiasnak, akkor nem tennének ilyet, nyilván nem tudom ők milyenek mármint testalkatra, de szerintem is ez olyan ösztönös mert a szexben csak úgy kitárulkozik azember mint nem sokszor.. Sokan ezt nem is értik pedig ha valaki valamit rosszul csinál vagy durva olyan fájdalmat és traumát tud okozni ami akár évekig elkíséri az embert.
12/12 AERROW válasza:
A gyk-s kérdések 90%-a feleseges Kitesz 1 ember 1 random kérdést és elvárja hogy a válaszolok kitalálják hogy mi történhetett de csupán annyi lenne a titok hogy megkérdezze attól az embertől a tutit aki miatt a kérdés megíródott
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!