Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén, milyen anyagi javakkal rendelkezzen minimum egy pasi?
Az alábbiak szerint:
fizetés
autó
ingatlan
sokan az a baj ezt félreértik, mint ezt férfiként
attól, mert 1 nő elvárja, hogy 1 pasinak legyen kocsija, ne az anyjával éljen minimálbéren az még nem pénz éhes...
csak reális vágyai vannak, nem egy olyat akar akivel nem lehet családot alapítani, vagy épp beéri a minimummal, nincsenek tervei, hanem 8 óra gyári munka után hazamegy anyucihoz és leül a tv elé sörözni
Legyen egy biztos munkahelye amiből megél, kB.annyit keressen mint én. Ne legyenek köztünk nagy fizetés különbséget.
Nem várom el hogy autója vagy saját háza legyen (nekem sincs)
Legyen autója, saját lakása, fizetése nem érdekel mekkora,csak tudja az életét finanszírozni.
Így választottam párt, mindez nekem is megvolt,van.
A szexuális vágynál nem ez a legfontosabb. Még a golddiggereknél sem - mondjuk ők nem is a szex, hanem a pénz miatt csinálják.
Egy kapcsolatnál a többség úgy gondolkozik hogy legyen annyi mint neki van. Ettől még van egy csomó nő aki az aranyhalat keresi - egészségükre, álmodozni mindig lehet.
Mindenkinek más, mert ez az adott nő elvárásaitól is függ. Nekem:
-nettó 200-300 ezer
-autó nem kell egyelőre, olyan környéken élek és nekem sincs, engem sem izgat
-egyedül éljen
De most ez csak nálam van így, más nőnek meg gondolom mások a prioritásai, vagy többet vár el, vagy kevesebbet, stb. Én is lehet 5 év múlva mást várok el vagy 5 éve mást vártam el, mint most.
Sok mindentől függ. Én most 25 vagyok. Ha a párom is 25-27 lenne akkor egyértelműen nem várok el tőle saját autót sem saját lakást. Viszont akkor már legyen állása és annyi megtakarítása hogy velem együtt el tudjunk költözni.
Ha 28 feletti akkor jó lenne ha lenne külön lakása. Egy pici garzon is megfelel, de igen 30 évesen elvárnám hogy ne lakjon a szüleinél. Egy állás itt sem árt.
Az állás alatt annyit kell érteni hogy 200 körül én már megvagyok. Illetve ha Covid miatt nincs most munka azt is totál megértem DE ebben az esetben elvárom azt hogy legyen megtakarítása (mivel nekem is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!