Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy nem olyan helyes férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nem olyan helyes férfinak át lehet valahogy verni gold digger csinos nőket, hogy legalább egy éjszakára összejöjjön ingyen szex?

Figyelt kérdés
pl. kamu egzisztenciával, ha mondjuk bérelek egy luxus autót, milliomos nagyon gazdag ismerős kölcsön adja a Budai luxus villát stb.. működhet?
2021. márc. 11. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
A gazdag embereket nem csak a külcsín különbözteti meg a nem gazdagoktól. Mivel teljesen más az életük mások a tapasztalataik a problémáik és gondolkodásuk, szóval ha gyári melósként külsőre azt a látszatot is tudod kelteni az aranyásó tuti kiszagolja a kamut aki vélhetően több pénzes fószert is elfogyasztott.
2021. márc. 11. 07:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Jaj apukám:) Egy ilyen nő egy másodperc alatt kiszagolja az ilyesmit, tudod ez olyan mint amikor volt hogy egy csaj hencegett hogy ő is járt pár hónappal korábban Playa Del Inglés-en mint én, de neki ott van apartmanja.. Mikor kérdeztem hogy merre akkor meg olyan támpontokat mondott amik nem is léteznek.. Vagy, egy másik nem is fiatal nő kábított hogy angolból neki felsőfokúja van, csak pechére összefutottam egy ausztrál barátommal és dumáltam vagy egy órát és az volt a baj hogy a csaj nem értett semmit az egészből.. Szóval ha szerencséd is lesz akkor azért fog egy ilyen nő egyetlen percet is tölteni veled mert szórakozni akar vagy megsajnál. Nézd én sem születtem elit családba, hiába lesz közben több az ember pénze nagoyn lassan zajlanak ezek a változások.. Pl hiába engedhettem volna meg magamnak hogy a vonaton az első osztályon utaztam de olyan kényelmetlenül éreztem magam. Én amúgy lebeszélnélek minden jóindulattal az ilyen kalandról..
2021. márc. 11. 08:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Ok nyilván egy tipikus tapasztalt gold diggert nem tudok átverni de egy kis tapasztalatlan buta kis 20 éves lányt sem lehet?
2021. márc. 11. 08:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára lehet hogy találsz akit át lehet, de ő nem gold digger hanem mondjuk egy egyszerűbb lányka.. Hidd el utána rosszul éreznéd magad. Én nem fogok neked itt hazudni volt hogy amikor még csak a gyakorlatom töltöttem és nyár volt egyedül voltam az irodában egy lánynak azt mondtam hogy igazából az én vállalkozásom. Utána pár alkalomra összejöttünk de nem volt jó vagy is jobb is lehetett volna pontosan a félrevezetésem miatt. Nézd meg az Üvegtigris 3-at ott gyönyörűen bemutatják hogy mi lehet egy ilyen sztori vége. Az más ha az a vágyad idősebb pasi ként hogy fiatalabb lánnyal legyél, nekem is 42 évesen a 25 körüli lányok jönnek be valamiért.
2021. márc. 11. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok, kösz a lepontozást...

Egy buta kis 20 évest biztos át tudsz dobni egy ilyennel, bár egy ilyen lányt szerintem kisebb idő, energia és pénz befektetéssel is meg tudsz szerezni.

2021. márc. 11. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
, ne foglalkozz a lepontozással:) Én sosem nézem:) Én amúgy a kérdező szándékát szeretném megérteni, nyilván van úgy hogy az ember vágyik olyasmire ami elérhetetlen.. De ha megkapná? Tegyük fel Nem is egy buta lánykát pecázna ki, jó lenne az este, most azt hagyjuk hogy a hölgy elhinné-e a mesét, de mondjuk szívvel lélekkel odatenné magát de csak egyszeri alkalom lenne, mondjuk utána elutazna Hátsó-Margarinba és sosem jönne vissza. Nekem tuti hogy nehéz lenne nem rá gondolni, és másokra akik meg mondjuk hozzám illőek nem figyelnék, vagy újra keresném ezt az élményt és mondjuk adósságokba verném magam csak a látszat végett. Maradva Dél-európánál volt olyan lány aki minden áron le akart venni a lábamról, és először olyan lazább kapcsolatot szerettem volna vele és együtt töltöttük az estét és az éjszakát és hát én igazából úgy mentem volna de akkor jött a meglepetése mert ő ugyan nem rajongója de nekem vett sangriát.. Az más kérdés hogy nem volt valami minőségi de nyilván nem ért hozzá és nem is csinált úgy mint ha értett volna hozzá de ezzel nagyon megfogott, jobban mint ha előadta volna magát.
2021. márc. 11. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Vicces olvasni ezeket a valaszokat, mostmar tudom hogyan latjak a vilagot az atlag 15 evesek :D
2021. márc. 11. 09:25
 8/9 anonim ***** válasza:
57%
Heteske, ülj le egyes :) Akkor voltam tizenöt amikor Baggio kihagyta a büntetőt a vb döntőben, de álmodj csak tovább aztán ha a bilibe lóg a kezecskéd, majd felébredsz.
2021. márc. 11. 09:45
 9/9 anonim ***** válasza:
De simán at lehet csak kérdés milyen szegény pali tud drága autót meg budai villát szerezni 😂😂😂
jan. 8. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!