Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretitek, ha egy pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretitek, ha egy pasinak szőrös a mellkasa durvan? És sehol sem borotvalkozik? Jarnatok ilyennel?

Figyelt kérdés
Alul sem borotválja maganak a nemi szervet, és meg a feneke is szőrös.
2021. márc. 10. 23:58
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Kép nélkül nehéz 🤷🏻‍♀️
2021. márc. 11. 00:07
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Mutassál képet.
2021. márc. 11. 00:15
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell Jeti 😢
2021. márc. 11. 00:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
[link] 🤤🤤🤤🤤🤤🤤
2021. márc. 11. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez Küklopsz az X-menből. *_*
2021. márc. 11. 00:26
 6/10 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván orálnál jobb ha odalent borotvált, meg a hónalja is jobb ha borotvált,mert akkor nem olyan kellemetlen a szaga, ha leizzad, de nekem exem is medve volt ilyen téren (bár a fene nem volt nagyon szőrös), de a mellkasa meg a háta nagyon. De a szakállát is nagyon rendbe tartotta, megformázva volt.
2021. márc. 11. 01:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért szőrös és szőrös között is van különbség. Farkasember kinézetűek nem jönnek be. Túl sok az már tekintve h én szeretem a pasikat csókolgatni mindenhol. Tehát azért szőrszállakat se szeretnék enni. Ha nem ősember kinézetű csak kellemesen férfias és nem igénytelen semmi bajom nincs.
2021. márc. 11. 03:27
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Szeretni nem szeretem, de elfogadnám, mivel lányként én is a szőrösebb típusúakhoz tartozom, ez esetben én is abbahagynám a szőrtelenítést, esetleg alkalmakra. 😀
2021. márc. 11. 05:49
 9/10 Csicuki ***** válasza:
62%
Nekem az az igényes ha a hónajt és az intim területet borotvalja vagy rövidre vágják az igazi jeti szörnyek nem tetszenek
2021. márc. 11. 07:11
 10/10 anonim ***** válasza:
49%
Nem, egyáltalán nem tetszik a full szőrös pasi. Nekem az az igényes ha legalább a hónalját és az intim részét borotválja, ahol meg túl nő a szőr ott rövidebbre vágja
2021. márc. 11. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!