Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki 22 éves és nem volt eddig szex az életébe? Bele értve az orális szexet és a pettinget
Persze, persze.
Én is ezt mondom a barátaimnak, mert tudom, hogy úgysem lesz. Onmagadnak és idegeneknek fölösleges kamuzni.
Nem hazudok onmagamnak… 7-8 eve volt kapcsolatom az elso
Volt az utolso is
Utana volt meg egy akivel ugy mond osszejottem de 1 honap volt csak
16-19 eves koromba allandoan volt valami mindig valakivel de nem kapcsolat. Allandoan voltak akivel megtortenhetett volna aztan mindig HOPP MEGSE… NEM FOG
Mindig egy hajszal hijjan ugrott a dolog…mindig abban a 3 evben valamilyen lany.
Bele kezdek kapcsolatba akkor erzem, hogy nekem ez nem kell, nemtudnek kapcsolatban elni
Ugy vagyok vele kapcsolat nagyon raer es nem is akarom magam elkotelezni egy jo ideig
Márpedig ha csak dugni szeretnél, arra sokkal kevesebb a jelentkező, főleg ha még tapasztalatod sincs.
Amúgy nyilván mindig azért dobtak a szex előtt, mert lejött nekik, hogy érdektelen vagy. A lányok szeretnek érzelmeket is a szexhez, ha te meg nem adod ezt meg nyilván nem akarnak veled lefeküdni.
Szóval ez van.
Erdekes
Eletem soran olyan emberek voltak korulottem akik erzesek nelkul is letudtak fekudni massal? Es ok is atlagosan neznek/neztek ki
A lany meg vagy os is az volt vagy par fokkal jobban nezet ki. Van/voltak olyan emberek az eletemben akik haverral vagy egy par honapi ismerkedes utan dugtak mar. Korulottem mindenkinek egy ido mulva osszejott, de nekem soha.
Az erzelmeimet alapbol irto nehezen mutatom ki. Ilyen vagyok. Jelenleg is ezt erzem hogy kapcsolatra nem vagyok es ha ra is vennem magamat vagy pl szimplan megtortenne tudom, hogy nem tartana sokaig miattam mert jelenleg nem kivanom a kapcsolatot meg egyszer elmondom.
Ha a szexre mész azt észre veszik a lányok. Mert ha alapból egyéjszakásat keresnél, nem lenne gond, hogy nem érzel semmit.
De azért ne mondd már hogy szerinted több hónap ismeretség kevés hogy lefeküdj valakivel.:D Ez egy átlagos kapcsolat eleje, ahol 1-5 hónap után a felek lefeküdnek egymással annak mérten mennyire bíznak a másikban. Ha meg csak alkalmit akarsz, kvázi bárhol összejöhet, igaz legtöbbször bulikban ami most nincs. De nekem vagy 8-9 alkalmi összejött szórakozóhelyeken és csak annyit csináltam, hogy őszinte voltam és figyeltem a lányokra. Nem nagy ördöngősség, csak te nem akarod és saját magad akadálya vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!