Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
A kötődés által akar szexelni a másikkal. Már ha normális emberekről beszélünk.
2/9 anonim válasza:
Nálam ez úgy volt, hogy egy partnerrel feküdtem le, akinek odaadtam a szüzességemet.
Azóta is együtt vagyunk. Én természetesen kötődtem hozzá, miután lefeküdtünk először.
Nem tudom, hogy most mire gondolsz? Arra, mint nálam, hogy első alkalom vagy arra, ha csak kaland van?
3/9 anonim válasza:
Igen. Én januárban kezdtem el találkozgatni egy sráccal Tinderről, akivel előtte nagyon sokat beszélgettünk, és szex lett a dolog vége. Az első pár alkalommal működött ez a csak szex dolog, de aztán jöttek az érzelmek is hozzá, nem lehet elkerülni nagyon.
5/9 anonim válasza:
Persze. Én a szeretőmmel volzam így
7/9 anonim válasza:
Igen, a fèrfiak ès a nők is kötődnek előbb-utóbb, ha jó a sex
8/9 sandrisbp válasza:
Én, ha a külső vonások alapján bejön a másik, biszex pasiként srácokkal, pasikkal nem szoktam sokat várni az első együttlétig: elvégre az is az ismerkedés része valahol :). Ha akkor minden klappol, kölcsönösen jó a benyomás, akkor nálam alapvetően két lehetőség van - vagy találkozunk még párszor, de mindegyik kicsit unalmasabb, mint az előző - ilyenkor maximum pár hónapon belül csendesen elhal a dolog. Vagy egyre jobban érdekel az egész személyisége, ahogy szexelünk (elvégre szex után lehet a legjobbakat beszélgetni) - ás akkor fokozatosan kialakul egy érzelmi kötődés. Ez még afféle szexhaveri kapcsolatokra is vonatkozik, olyanokra, akikkel évi 1-2 alkalomnál nem vagyok többet együtt - de azt sok éven át. Lányokkal azért ez kicsit másképp megy.... de szólóban nem szoktam már csajozni, mióta nős vagyok.
9/9 anonim válasza:
Elkezd. Sőt, szexkapcsolatnal egy idő után egyik mindig többet érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!