Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok kíváncsiságból megkósto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok kíváncsiságból megkóstoltátok valaha valamikor a saját nemi szervetek ízét?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 11:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
#7-es senki nem akadályoz meg benne hogy megkóstold a sajátod. Kiéhezett gyökér :P
2021. márc. 10. 12:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ujjazás után le szoktam nyalni az ujjamról.

20/l

2021. márc. 10. 12:38
 13/17 A kérdező kommentje:
12-es ez baromi izgató.
2021. márc. 10. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2021. márc. 10. 13:25
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokszor. Ha a pasi ujjaz, van hogy utána szopom az ujját. Engem nem zavar, hisz a “sajátom”. Magamtól meg nem undorodok semmilyen szinten.
2021. márc. 10. 15:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, maszturbálás közben, megnyálaztam az ujjam és megujjaztam magam és vissza a számba. Ízlett. Volt, olyan is, amikor párom ujját, ujjazás után számba vettem. Nyalás után csókolóztunk.
2021. márc. 10. 17:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Volt olyan barátnőm, aki napi háromszor is leszopott és lenyelte, de utána ha lesmárolt, hányingerem lett kicsit, saját magamtól. De sosem jegyeztem meg, elviseltem, mert mégis csak alaposan leápolt és le is nyelte nekem, így bunkóság lett volna fintorognom, hogy ne smároljon le miután a száját tele élveztem. Magamat nem kóstolgattam soha pasiként, nem vinne rá semmi :D
2021. márc. 22. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!