Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom a beöntéstől, ha a zuhanycsővel csinálom?
Olvastam itt többektől, hogy lecsavarják a zuhanyfejet és úgy a csőt odatartják a popsi lyukhoz és így csinálnak beöntést. Na most ezt ki is próbáltam nemrég itthon és azt vettem észre hogy nagyon felizgat az egész, nagyon nedves lettem mire végeztem.
Az a kérdésem, hogy lehet ettől valami bajom, ha gyakrabban csinálnám? Illetve ha túl sok vizet engedek be a popsimba akkor mi történik? Lehet belőle gond?
Nem lesz tőle bajod nyugi. Csak be told be az ánuszba a zuhanycsövet meg felsértheti, csak simán tartsd oda a többit elintézi a víznyomás.
Elvileg nem lesz tőle bajod, bár a túl sok beöntés kimossa az emésztő bélbacik egy részét is, de ahhoz naponta sokszor kellene csinálnod hogy baj származzon belőle. Nem tudod sima víznyomással "túltölteni", max. kicsit felpüffedsz, de ami bement az ki is jön. Viszont nem érdemes 10 litereket beengedni, mert annál több hasznos emésztőbacit moshat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!