Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány halkan felsóhajt (kicsit nyög) és átkarolja a nyakam mikor beteszem neki az mit jelent?
Figyelt kérdés
Túl korán tettem be és kellemetlen volt neki, és csak erőltetett mosoly volt az arcán, vagy jól esett neki? Nem igazán voltam még olyan lánnyal akinek minden sóhajtása, mozzanata érdekelt, és a neki legjobb szexet akarom, de ő ilyen. Viszont nem akarok mindenre rákérdezni mert az bosszantó lehet. Szerintetek?2021. márc. 9. 19:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá nyugodtan, ebből nem szokott baj lenni.
/National Geographicen megfigyelhetjük hogy a Cseh lányok is hasonlóan viselkednek. Lehet cseh a barátnőd./
2/10 anonim válasza:
Így a leírás alapján inkább jót jelent.
3/10 anonim válasza:
Szerintem simán csak megjátszotta, a csajok nem élvezik az aktust. Nyald ki, rendesen, és hidd el, csodát fogsz látni!
4/10 anonim válasza:
Én ha ilyet csinálok akkor jól szokott esni.
5/10 anonim válasza:
"csak megjátszotta, a csajok nem élvezik az aktust"
Kérdés hogy csak veled nem élvezik vagy mással sem? Ha tippelnem kéne az előbbit mondanám.
6/10 anonim válasza:
Ezt általában akkor csinálom, ha nagyon élvezem ahogy becsúszik a pasi farka. Szerintem nem lehetett gondja. De ha bizonytalan vagy beszélgess vele. Nem kell pont erre rákérdezni, hanem pl ha valamit másképp akar hcsinálj akkor nyugodtan mondja mert azt akarod h neki minél jobb legyen stb aztán ha valami gondja van majd szol
7/10 anonim válasza:
Egy nem frigid no alig varja a behatolast, ha fel van izgulva.
8/10 anonim válasza:
Azt jelenti hogy nyomorult vagy. :D nem a nyögés, hanem az hogy idejössz ilyen kérédsekkel, és nem tudod magadtól. :)
9/10 anonim válasza:
Valószínűleg tetszett neki a "dolog", figyelj rá maximálisan, a rezdüléseire, próbáld felvenni a közös hullámhosszt - nem olyan lehetetlen dolog, viszont ha sikerül akkor leszel a lánynak no.1. az ágyban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!