Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az ilyen "farkas" kérdésekre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen "farkas" kérdésekre tényleg nők válaszolnak?

Figyelt kérdés
Szerintetek azoknak, akik olyan kérdésekre válaszolnak, mint pl. Lányok, milyen farkat szerettek?, Lányok, mekkora az ideális méret? és egyéb nőknek szóló nemi szerves kérdések, hány %-a tényleg nő és hány %-a férfi, aki nőnek adja ki magát és veri a gép előtt?
2021. márc. 9. 14:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is férfi vagyok. Sajnos nem tudok együtt érezni, mert sosem volt mikropéniszem. De! Nem értem, hogy mit vártok ezektől a kérdésektől? Egyáltalán nem fér a fejembe miért van belőle naponta legalább vagy 5? Majd valaki erdei manó, vagy a kis tündér fog nektek küldeni faroknövesztőt? Vagy arra vártok, hogy írni fog nektek egy olyan csaj aki a mikró péniszt kedveli?
2023. jún. 29. 11:04
 12/13 anonim ***** válasza:

11

De most a hülyékkel, ha hülyék is, miért kell aljaskodni? Így te se vagy különb. Ők az agyunkra mennek a farokméretes kèrdèseikkel, te meg beleszállsz az amúgy is kevés önbecsülésükbe.

2023. jún. 29. 13:25
 13/13 anonim válasza:
A párkapcsolatom a farok méregetésre ment rá… a párom állandóan azt kérdezte mekkora az exem farka, biztos nagyobb, mutassam meg neki mekkora volt, mennyivel nagyobb mint az övé… pedig Engem aztán annyira nem érdekel mekkora az számít mit tud a farkával, az ujjával! Ha élvezet amit csinál teljesen mindegy mekkora számomra! Úgyhogy bárkik is válaszolnak a kérdésekre nem attól leszel jó az ágyba ha egy fél téli szalámi van a gatyádba!
2023. jún. 29. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!