Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van a tesómnak mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a tesómnak mindig csaja ha kicsi a farka?

Figyelt kérdés
A bátyám pöcse mindössze 15 cm, mégis állandóan van kivel szeretkeznie. Már 2 éve van barátnője (aki amúgy egy bombázó) és hessegeti el a körülötte legyeskedő csajokat. Nekem sokkal nagyobb a farkam, még sem akar velem senki dugni. Mindig azt a “fantasztikus tanácsot” adja hogy: Minden nő ágyába az érzelmein át vezet az út, de ezt ne használd ki soha, legyél tisztességes. Ez mégis mit jelent? Nála mi olyan vonzó ha kis farka van???

2021. márc. 9. 08:43
1 2 3
 1/30 Csicuki ***** válasza:
89%

Nem a farka miatt vonzó XD

21N

2021. márc. 9. 08:45
 2/30 kisördög1 ***** válasza:
93%
Mert a farokméretnél vannak fontosabb szempontok is a csajozásnál, de a kérdésedből ítélve ezt te sosem fogod megérteni.
2021. márc. 9. 08:47
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
Mert a bátyád nem a saját farkával, hanem a csajokkal foglalkozik. Ajánlom neked is.
2021. márc. 9. 08:49
 4/30 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is mindig csinos barátnőim voltak, pedig kisebb a farkam.

Te csak dugni akarsz a nőkkel ami kevés lesz ahhoz, hogy ágyba vidd őket.

2021. márc. 9. 08:52
 5/30 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem kicsi a farka, te vagy önző, beképzelt. 16/5a farkam és bőven elég volt. F40
2021. márc. 9. 08:52
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem a farkukkal szoktak nőt szerezni az emberek. 15cm tökéletes méret, nem minden nőnek kell a lóméret.

Nem azon múlik a stabil párkapcsolat hogy minél nagyobb a farka egy pasinak.

2021. márc. 9. 08:54
 7/30 anonim ***** válasza:
91%
De fura, én nem tudom, hány centis van a bátyámnak. Lehet bennem van a hiba, de nem is érdekel. 😀
2021. márc. 9. 08:54
 8/30 anonim ***** válasza:
90%
A 15 centis farok egyáltalán nem kicsi, az enyém is akkora, de nem attól lesz csajod, mert nagy a farkad. Az senkit nem érdekel 🤷‍♂️
2021. márc. 9. 08:55
 9/30 A kérdező kommentje:
#7 nem tudja hogy tudom, és ne érdekeljen honnan tudom...
2021. márc. 9. 08:57
 10/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyébként leírtad a lényeget "hessegeti el a körülötte legyeskedő csajokat". Honnan tudnák azok a csajok, hogy mekkora van neki, ha nem is ismerik még? Mert még mindig nem a méret a lényeg 🤷‍♂️
2021. márc. 9. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!