Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha szexkapcsolatban, pár szájrapuszi után, egyből bekapom neki, és kb fél perc múlva abbahagyom és bele is ülök?
Nem szeretem a mellé beszélést.
L
Nekem olyan :D
#9-es vagyok
Viszont ettől függetlenül egy kis szopást minden férfi meghálál! Szerintem egy fél perces szopás nagyon jót tenne az egész hangulatnak! Ha egy kicsit megszívod makkot akkor nyilván nagyobb lesz egy kicsit, ami gondolom jó lenne neked amikor beleülsz
Ha nem igényled, te sem akkor inkább rendben van. Az aktus van a középpontban nálad.
Ha meg nem esik jól neki majd szól.:D
#9 Én is ilyen vagyok :D
#8 voltam.
Most abban mi volt olyan sértő hogy 11 évesnek feltételeztelek kérdező?
Már ne is haragudj, de ilyen kérdésből az embernek az jön le hogy fogalmaad sincs még a dolgok működéséről.
Helyzet függő :-)
Sztem nem gáz.
Mondjuk egy liftben pont jooo, gyorsan lehajolhatsz utána, bugyi félrehúz (ha van egyéltalán rajtad), és hajrá.
Néha igy ahogy írod, néha meg én cuppannék rád azonnal nyalva, aztán ülhetnél bele.
Néha bizony joo a kellemes simogató "másikmegőrjíteses" nem kapkodás, úgy egy óráig.
Ezért helyzetfüggő nálam-velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!