Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ha egy fiú barátotok arra kérne, hogy vetkőzz le előtte (további tevékenység nélkül) megtennétek?
Figyelt kérdés
Félmeztelenre melltartó nélkül, vagy teljesen meztelenre, de semmi más nem lenne, csak levetkőzés.2021. márc. 8. 07:04
11/19 anonim válasza:
Kérésre nem. Mert mi célból kérne ilyet egy barát? Ha nem kéri csak úgy adódik (pl. átöltözés) valamint tényleg nagy a barátság és bizalom, akkor valószínű.
12/19 anonim válasza:
A legközelebbi barátom elött öltöztem már át többször is, de akkor ő nem a nyálát csurgatta... Mint ahogy egy fiú testvér sem például. A meleg barátok szerintem baromság, mert a franc sem tudja, hogy tényleg meleg-e :D Ha meg megkérne, az is nagyon helyzet függő, mert nem mindegy, hogy azt mondja, hogy tedd ki a csöcsöd, vagy valami érthető indokot. Például mint amikir gyerek korunkban megmutattuk egymásnak, hogy mink van, vagy amikor egy barátnőmnek kész lett az új cicije, és nem egy barát volt rá kiváncsi, hogy más-e fogásra a mü, mint az igazi.
13/19 A kérdező kommentje:
#12: ez jó indok arra, hogy egy pasi megfogja egy nő mellét :DD
Amúgy ott már valami gáz van, ha egy meztelen nő látványa semmilyen esetben nem indítja be egy férfi fantáziáját. Lehet egy nőre testvérként tekinteni, de az a nő a testvéred :D Egy teljesen idegen nőre max akkor, ha az illető meleges.
2021. márc. 9. 11:27
14/19 anonim válasza:
Nyaraláskor volt olyan, hogy meztelenkedtem előtte, viszont nem a kérésére l
15/19 anonim válasza:
Igen, de cserébe neki is kéne mutatnia valamit
16/19 anonim válasza:
Keresre nem, de olyan volt, hogy a torolkozom a szobaban hagytam es meztelenul mentem erte. Akkor eleg szepen vegigmert de nem zavart.
17/19 anonim válasza:
Váó. Örülök h vannak még akik a meztelenségtől nem rettegnek, és nem mossák össze a szexszel (nevezett hátsó szándékkal)
18/19 anonim válasza:
A szituációtól függ, volt már hogy megtettem.
19/19 anonim válasza:
Igen! Csak hamar verje ki, mert fázós vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!