Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kebelszexet és ráélvezést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kebelszexet és ráélvezést általában mennyiért vállalnak a nem hivatásos lányok?

Figyelt kérdés
rosszlányok kizárva, csakis a jó lányok jöhetnek szóba
2021. márc. 7. 19:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Akik nem kurvák nem vállalnak pénzért cserébe szexet
2021. márc. 7. 19:32
 2/19 A kérdező kommentje:
dehogynem
2021. márc. 7. 19:37
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Még hivatásos lányt is ugyanazon dologra kapni lehet x árért, és lehet 20 x árért is, de nyilván van egy “átlag”.

Akkor ki az, aki megmondja egy nem hivatásos esetében az adott dolog mennyi lesz?

Nem lenne jobb kérdezősködni a nem hivatásos lányoknál?

2021. márc. 7. 19:48
 4/19 A kérdező kommentje:
De, csak a gond az, hogy én eddig nem találkoztam még olyan átlagos nővel, aki egy kis pénzért mégis benne lenne olyasmiben, ami mindkettőnknek megfelelne, jól éreznénk magunkat.
2021. márc. 7. 19:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem érted meg, hogy egy átlagos/normális nő NEM csinálja.

Miért kellene már elfogadni a pénzedet,ha olyannal is lehetünk akivel kölcsönösen akarjuk?

2021. márc. 7. 19:58
 6/19 A kérdező kommentje:
Ingyen is benne lennék.
2021. márc. 7. 20:03
 7/19 A kérdező kommentje:
Illetve randizni is jó lenne előtte. :)
2021. márc. 7. 20:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Te jó isten gyere le... Most akkor fizetni akarsz vagy randira hívni egy nőt? Hát ismerkedj, randizz és meglátod benne van-e a nő is. Ha meg csak a kielégülésed a lényeg akkor arra találsz fizetős szolgáltatást. Mi ebben olyan bonyolult?
2021. márc. 7. 20:16
 9/19 A kérdező kommentje:
Semmi nem bonyolult, mondtam, hogy nem megyek rosszlányokhoz, ami kész fertő. Én sem járok lebújba, sosem voltam nem is fogok. EGyedülálló vagyok most, de igen, miért bűn ha csak szexet akarok és akár fizetnék is ezért. Szerintem mindenkinek jól jön a plusz pénz bár itt mindenki erkölcsös és lelki ismeretes, szóval nevetséges.
2021. márc. 7. 20:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Az nem baj ha csak szexet akarsz és fizetnél is érte, de erre vannak a rosszlányok. H minden lány ilyen lenne akkor ők nem lennének

Értsd már meg hogy ha nem akarsz ilyenhez menni,akkor el kell csábítanod és nyújtani is valamit

2021. márc. 7. 20:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!