Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A zokniba lábat mosni teória igaz?
Nektek semmibe sem kerül felhúzni egy gumit, ha mi fogamzásgátlót, hüvelygyűrűt, spirált használunk, rengetek mellékhatása lehet.
Szedtem fogamzásgátlót, tönkre tette a bélflórám és a hüvelyflórám. Állandóan émelyegtem, hánytam, fájt a gyomrom, ment a hasam, hüvelyfertőzéseim voltak tőle. Arról ne is beszéljünk hogy nem minden nő tudja ezeket használni, mert mondjuk trombózisra hajlamos vagy migrénes vagy pajzsmirigy betegsége van.
"A szexnek pont az a lényege,hogy a 2 test egymásba simuljon, érintkezzen ott lent ha 2 között egy gumi van akkor már nincs értelme az egésznek."
Ja,az a lényege meg a gyerek is abból lesz. Ez egy ilyen sportág. Ha valakit csak az élvezet érdekel az sem gond, csak legyen tisztában a kockázattal. Utólag reklamációnak nincs helye.
"szexnek pont az a lényege,hogy a 2 test egymásba simuljon"
Nem. Nem az a lényege. Gyerek vagy még, hokizzál tovább. Mellesleg én is utálom az óvsuert, de jobb mint megbetegedni. Mert az nincs ráirva senkire, hogy esetleg beteg ott lent.
Olyanról hallottál már hogy trombózis, embólia, hirtelen halál... ?
A hormonális fogamzásgátló életveszélyes lehet ha egy olyan nő szedi akinek véralvadási problémái vannak. Már pedig ez elég gyakori, sokan nem is tudnak róla.
Ne terheljük már fölöslegesen a nők szervezetét ilyen hülyeségekkel. A fogamzásgátlók sok problémát okozhatnak, ahogy azt már előttem leírták páran. Ezek a bogyók nem is mindig használnak és könnyen becsúszhat egy gyerek.
Én is képes vagyok felhúzni a gumit és nincs is vele semmi bajom. Az erekcióm is teljesen rendben van.
Ha lelankad a farkad a gumitól, az nem azért van, mert nem bírod, hanem azért, mert puha pöcs vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!