Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eddig hány gyorstüzelővel volt dolgotok? Mennyi volt a legrövidebb menet? Ezekből hány srác volt szűz?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 00:50
11/14 anonim válasza:
Először csináld velem, aztán olvass utána 😀
12/14 anonim válasza:
#14 Egy kicsit fiatal vagy hozzá.
13/14 anonim válasza:
#9 az attól függ... ha a párod, vagy olyan lánnyal vagy aki szeret, kötődik hozzád akkor könnyebben "elnézi" és van sanszod úgymond korrigálni egy másik alkalommal, vagy akár ott a második menetre. Ha alkalmi akkor már kevésbé... főleg ha valaki előtte túlfényezte magát hogy mekkora ász és mellé van egy harmatos teljesítménye. Ott nem lesznek olyan hű de megértőek. Egyértelmű a csalódás. Kb. mintha egy autókölcsönöző állandóan hívogatna hogy jöjjön, jöjjön, legyen az ügyfelünk Ferrarit bérelhetsz fillérekért, de amikor odamész fizetsz akkor közlik hogy ja bocsi csak trabant és zsiguli van.
14/14 Szössz*.* válasza:
Nekem több ilyen is volt. Akihez kötődtem kicsit, ott nem éreztem cikinek, sose mondtam egyikőjüknek sem, hogy ez gáz lenne. Alkalminál viszont nem esett jól. Pláne, hogy azután a második menet is ugyanúgy végződött :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!