Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan indult az utolsó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan indult az utolsó szexkapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedtek meg?

2021. márc. 5. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Igazából úgy, hogy elárultam egy lánynak, hogy mennyire roncs vagyok és megsajnált ezért rám nyomult. Majd idővel felajánlotta, hogyha szeretném kielégíti a vágyaim.
2021. márc. 5. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt állította, hogy imád nyalni, és szívesen megmutatná, mennyire ügyes benne. Mondtam, hogy én nehéz eset vagyok, ne rajtam akarjon demonstrálni bármit is. De ő kitartó volt. Egy idő után belementem. Igazam volt :(((
2021. márc. 5. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Benéztem a szobába és megkérdeztem "csatlakozhatok"? 😂 (swinger) S tényleg kapcsolattá formálódott, nem csak alkalmi légyottá.
2021. márc. 5. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Élőben egyszer találkoztunk, de csak bemutatkoztunk. Ráírtam face-n, megkérdeztem milyen napja van.

Fél óra után kérte, hogy komolyan mondjam meg miért írtam rá. Hát én meg komolyan leírtam, hogy rendkívül szexinek tartom őt.

Másnap találkoztunk és a lakásán kötöttünk ki :)

3 alkalom után közös megegyezéssel "szakítottunk". Egyikünk sem akart többet.

2021. márc. 5. 23:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Rámírt a csaj.
2021. márc. 6. 01:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Rányomultam, megraktam, aztán még vagy 100x:)
2021. márc. 6. 07:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Az utolsó, ami csak kimondottan szexkapcsolatnak nevezhető, elég érdekes volt, mert a csaj szedett fel engem, nem pedig én őt. Ami fontos adalék, hogy egy túlsúlyos lányról van szó. Egy társaságban ismerkedtünk meg, és akarva, akaratlanul elkezdtünk beszélgetni, rengeteg közös témánk volt, nagyon jól kijöttünk. Persze én csakis mint barát néztem rá. Míg ő egyre jobban elérzékenyült, és ilyenekkel nyomult, hogy nagyon hiányzik már neki is, hogy valaki nőként nézzen rá, stb, épp hogy nem kért szó szerint, hogy dugjam már meg. És belementem, mert én is kanos voltam. Elsőre nyertek a gátlásaim, kudarcot vallottam vele, ahogy láttam azt a testet... De másodjára sikerült az élvezetekre koncentrálni, és mivel ő is nagyon szenvedélyes, odaadó volt, baromi jókat szexeltünk. Azóta tetszenek a nagydarab lányok is. 24f
2021. márc. 6. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
önindítóval
2021. márc. 6. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!