Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró nektek lányok ha a barátotok nagyon rátok lenne gerjedve?
Én elüldöztem egy nőt így annyira rá voltam kattanva, hogy bármikor bárhol ha akarta volna :))
Megvesztem érte annyira kívántam, szexkapcsinak indult volna, de sajnos olyan voltam, mint egy kiéhezett lúzer, pedig szakítás után egy hónappal jelölt be, hogy dugni szeretne, hát nem lett belőle semmi. Kár érte nekem nagyon bejött, de legközelebb eljátszom, hogy k...ra nem érdekel, az jobban bejött eddig.
Lehet lepontoztok, de én azt tapasztaltam, hogy hazudni kell a nőknek, ha kérdezi jó e vagy az ágyban, rá kell vágni, hogy egy isten vagy, különben ha azt mondod, hogy nem tudod akkor is dobbant (ez egy másik csajnal volt) azért mondtam, hogy nem tudom, mert nem ismerem a testét, nem tudom mit szeret, nem tapasztaltam ki, hogy mi a jó neki, így nem akartam hazudni, de kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!