Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az olyan pasikról akiknek bejön a cuckold?
Olyan férfiak akik arra izgulnak ha más dugja meg a barátnőjüket.
Benne lennétek ilyesmiben ha a párotok vágyna rá?
Csak ilyen pasit keresek. Lenne mellettem ő, akivel eljarok utazgatni, vesz nekem ezt azt, itt ott hagyom, hogy rám masszon, de mellette azzal szexelek akivel csak akarok. Mivel fiatal vagyok, nem akarok egy pasival élni, a komoly kapcsolatot csak később szeretnék.
Viszont ha szerelmes vagyok a pasiba, akkor nem akarok cuckoldban élni, vagy hát kitudja 🤷
Van egy pasi aki hajt rám (régen valamikor jártunk is), és amikor megtudta, hogy randizom valakivel, teljesen felizgult tőle, hogy úgy megnézne, miközben szexelek mással, és hogy mennyire hülye amiért így gondolja, de őt ez valamiért izgatja. Ja és persze ő is megd.gna.
Elég fura számomra, de végülis....
Ő egyébként cseppet sem sub típus, az ágyban sem és a normál életben sem, vagyis emiatt is furcsa volt ez a fantáziája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!