Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobban megnéznek vagy csak nagyobb az önbizalmam?
Szerintem az önbizamad, kisugárzásod miatt van. Mert mivel magas vagy, a 75kg se sok egyáltalán. Én 170cm vagyok és mikor 75kg voltam bőven elég jó alakom volt. Viszont szerintem magadon is meg tudod figyelni hogy ha nem vagy elégedett magaddal, akkor visszahúzódóbb vagy, nem veszel fel annyi csinos ruhát, inkább ami eltakar, bővebb stb. Esetleg nem kihúzva jársz hanem görnyedten, kevésbé tartod a szemkontaktust, csak 'át akarsz suhanni' valahol a földet bámulva. Ilyesmik. És természetes hogy ilyenkor a férfiak is kevésbé vesznek észre, mint mikor kiöltözve mint egy modell sétálsz az utcán vigyorogva:D
(Mellesleg engem is sokkal többen néztek meg ill flörtöltek velem, mikor 60kg voltam. Még 70kg osan is csinos voltam és volt önbizalmam. Sajnos most 80kg fele már az utcára se akarok kimenni és inkább lennék láthatatlan xd úgyhogy pasik sincsenek körülöttem. De szerintem nem a súly miatt van, a kisugárzás miatt. Van olyan ducibb barátnőm aki után meg nyáladzanak a pasik, ő magabiztos és nagy mellei is vannak:D szóval szerintem nem a súly a döntő)
Ha nem érzed jól magad a bőrőben lesütött tekintettel kerülöd az emberek nézését, ha jól ézed magad felszeged a fejed, kinyitod a szemed, s ez jobban áll, meg jobban észreveszed ha néznek.
De nyilván ezenkivül is lehet hogy jobb vékonyan az alakod. De a nagy melleknél majdnem mindegy. Meg valakinek az jól áll, ha nem pálcika, van aki a nagy hátsóra utazik. Rengetegféle ízlés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!