Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 felett szégyen a szüzesség?
Figyelt kérdés
Mások is vannak ennyi idősen így, akik amúgy teljesen normálisak?
Külsőmmel nem lehet gond mert jöttem már be szép lányoknak csak mindig elbánázom, az ismerkedés első szakasza nem megy. (25F)
2021. márc. 4. 23:31
11/13 anonim válasza:
Nem szégyen semmilyen korban sem, mert nem csak a kortól függ a szüzesség.
12/13 anonim válasza:
Én 32 vagyok és még soha nem volt dolgom csajjal, meg szerintem nem is lesz. Elszórakozok magamban, egész héten erényövbe zárom magam és vasárnap meg kiverem. Mivel felfázásom is van, pelenkát is kell idébb-odább viselnem, úgyhogy elég messze vagyok attól, hogy egy punci közelébe jussak, de nem szégyellem.
13/13 anonim válasza:
Nekem haverom 25 lesz eléggé elzárkózott nem dolgozik szuleivel él és úgy vár puncit.... én 22 évesen vesztettem el és kicsit sajnálom hovy nem gamarabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!