Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megdugnátok egy ilyen szituációban a csajt?
Ha egy elhagyatott helyen ki lenne kötözve meztelenül egy csaj ismerősötök, aki jól néz ki nagyon.
A szeme tökéletesen el lenne takarva, és 100% hogy nem tudja meg sosem, és mások sem kapnak el.
Magyarul megerőszakolnátok e ha biztosan nem büntetnek érte és senki nem is tudja meg.
Kizárt hogy egy kis szolgáltatót nővel ilyet tegyek!
F
Ha az osztoneimre hallgatok akkor valoszinuleg igen. De mivel tudom hogy ez buncselekmeny es szamit nekem az ismerosom erzese, hogy ez neki nem jo, ezert inkabb segitenek neki, elvagnam a kotelet es levennem a szemerol a kendot.
Tudom, irtad hogy soha nem derulne ki tehat nem lenne belole borton de ugy nem szexelek hogy a masik nem akarja.
Biztos velem van a baj hogy feltettem egy elméleti kérdést. Annyira azért nem kell komolyan venni.
Gondolom akkor te nem tennéd meg. Bár ezt nem sikerült kifejtened.
Megszívnád, ha épp egy bolhás, részeg hajléktalan menne arra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!