Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálta, mikor kértem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta, mikor kértem hogy ne?

Figyelt kérdés
Állva csináltuk a barátommal, tudtam hogyha elélvezek akkor összerogynak a térdeim elgyengülök, és rémes látvány mikor élvezek. Kb sikongattam hogy vedd ki, vedd ki, de nem tette, és megtörtént amitől féltem, még vagy egy percig ott ültem a földön remegő lábakkal, ő meg még ki is akart nyalni. Miért nem tette azt amit kértem, ennyire látni akarta a csacsi kölykös élvezésem? Szerintem többet már nem akar majd dugni hogy tudja ez hogyan néz ki... 23N

2021. márc. 3. 09:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy így történt.
2021. márc. 13. 09:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem látom, hogy mitől lenne ez gond. A gond a te fejedben létezik.

Bármennyire is azt hiszed, hogy 100%-ban te irányítod a tested, ez nem így van.

Ha nem egy kölyök eszű férfit fogták ki, akkor ez számára nagyon izgató, és semmi ellenérzése nincs azzal, hogy tömegnek a lábait vagy, hogy a földön remegsz. Sőt...

Viszont az utána jövő hiszti már kiábrándító.

Mellesleg kivéthető ha téged ennyire zavar. Nem szexeltek állva, hanem csak ágyban. A nők nagyon nagy része képtelen a hüvelyi orgazmusra. Esetében én inkább örülnék neki. Nyílván azért akart utána ki is nyalni, mert élvezte minden percét.

2021. márc. 13. 11:45
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Tudta, hogy neked ez a problémád? Ha igen, akkor gáz, hogy nem tartja tiszteletben amit kérsz. Veled meg az a gond, hogy nem mersz rendesen elélvezni.
2021. márc. 13. 13:16
 24/26 anonim ***** válasza:

Én meg sokszor elájultam amikor a párommal orgazmusom volt! Biztos nem szép látvány, ha egy nőt úgy kell felmosni utána... Engem is zavart!

Mostanában már direkt utazunk rá, hogy beájuljak; biztonságban érzem magam mellette, és már nem zavar - és a mennyek országába repülök!:)

2021. márc. 13. 13:59
 25/26 anonim ***** válasza:
Barátnőmet is csak az zavarja ha utána olyan lesz az ágy :D
2021. márc. 13. 15:13
 26/26 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

"én olyan vagyok mint egy szamár kb!" Az tök mindegy, hogyan élvez el egy nő - akár mókussszerűen, makogva -, ha az igazi és nem jár a férfi heréinek összezúzásával stb., akkor az szexi. Minél extrémebb (ha igazi is), annál jobb, mibel ezzel a nő azt jelzi, hogy teljesen feltárulkozik a férfinak érzelmileg.

Egyébként ezt az aktust szívesen megnéztem volna. A pasid helyében én sem álltam volna meg.

2021. márc. 13. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!