Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt az eddigi legjobb szexchatelésed, erotikus beszélgetésed itt az oldalon?
Már rég volt és több is volt, de egyetlen ember hagyott bennem mély nyomokat, egy nálam jóval fiatalabb srác.
Ha szexchatre lehet azt mondani, hogy csodálatos, hát akkor ez az volt. Hihetetlenül izgalmas volt vele minden, már a szavaival is olyan lázba tudott hozni..mint sem előtte,sem azóta senki. A távolság miatt személyesen nem tudtunk találkozni sajnos.
Kicsivel több, mint 6 éve egy pasival megbeszéltük, hogy én kíváncsi vagyok milyen lenne egy K-tól tanulni, nőként.
Ő felajánlotta, hogy fizet, ha nézheti.
Beszélgettünk, keresgéltünk, de sokáig vacillálltam, ő összejött egy lánnyal, és lemondta az akciót.
Aztán a lánnyal közösen szerettek volna egy hármast, meghívtak.
A levelezés része nem volt túl erotikus, inkább azt mértem fel, hogy baltás gyilkos-e, érdemes-e találkozni.
Tavaly év elején volt egy néhány hónapig tartó. Na, az nagyon jó volt. Nagyon jól írt a férfi, nagyon jól meg tudtuk élni a fantáziáinkat a levelezésünkben. Nem találkoztunk, képcsere sem volt.
40+n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!