Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek olyan csajjal aki rátok erőlteti a gumit?
Jézus kisfiú.
A gumi azért van, hogy ne legyél apuci te gyökér, meg azért hogy ne legyen semmi nemibetegséged. Ha ennyire finnyás gyökér vagy akkor ne szexelj.
A hormonális fogamzásgátló totál bezavar a természetes hormontermelésbe, ciklusba, mindenbe. Nem úgy működik, hogy az ember szedi évekig aztán ha ráunt akkor hopp semmi következménye nem lesz a mesterséges hormonbevitelnek.
Hidd el a nők is jobb szeretnek gumi nélkül szexelni, csak a legtöbbnek van annyi esze, hogy nem akar terhes lenni egy magadfajtától, aki azt hiszi a nő azért van, hogy az ő úri igényeit kielégíse. Tessék gyógyszert szedni, meg a nagy faxt, majd pont te dirigalsz amikor egy darab gumit derogal a pöcörődre húzni?
Szerintem mond el neki így szépen ugyanazt amit fent leírtál. Hidd el máris nem fogja erőltetni a gumit! Mondjuk azért nem mert kivág a francba, s megjegyzem teljesen jogosan.
Ha te nem akarsz senkivel csak gumi nélkül semmi gond. Szerintem senki sem kényszerít fegyverrel arra, hogy bármelyik nőt megdugd gumival. Ha a nő gumival akarja, te meg nem = nincs szex. Ezen felesleges rugóznod.
Húzzál el nemibeteg vizsgálatra. Pont az ilyen felelőtlen hippik terjesztik a nyavajákat.
Én is utalom az óvszert, de
1) egészségügyileg az elérhető legjobb kompromisszum (persze a körültekintő partnervalasztás igy is szükséges)
2) ki lehet bírni
3) nem csak az óvszer és a hormon létezik. (STD teszt előtte, esetleg HIV teszt is!!!)
Tesa' akkor meselek valamit:
Van egy örökletes betegsegem (leiden mutació) es a nőgyógyasz nem nagyon akarja felírni a fogamzásgatló tablettat mert hosszútavon strokeot kaphatok tőle.
A következő lehetőségeim vannak:
- óvszer
- helyi hormontartalmú, de ebből vagy sok nem elég hatásos pl. az óvszerhez képest vagy később (mikor szeretnek gyereket) nehezebben fog összejönni a teherbeesés
- imádkozás + megszakításos amit egy esemeny utani fog követni (ez is oroszrulett a részemről)
Nem kell fejet hajtanod, de nem azert ügyelek kényesen az életmódomra, hogy aztán mindent eldobva kockára tegyem amiert megdolgoztam.
Hagyd ott a csajt ha te nem tudsz gumiban dugni, de akkor a jövőben kezd ezzel az ismerkedést.
A nemi betegségeket meg fel se hozttam, legalabb szűrésre járj rendszeresen ha ilyen jampi vagy...
Majd 5 ev múlva szeretnem látni tőled "a nők csak lehúzzák a ferfiakat a gyerektartassal" jellegű kerdést.
Vegre egy válasz amire leirhatom ezt, hogy mekkora logikai tevedes.
Kedves 1es valaszolo.
Amit írtál az egy post hoc ergo propter hoc logikai hiba(utána tehát miatta)
Az hogy a testvered 7evig nem esett teherbe miután abbahagyta a fogamzásgátlót az egy téves feltételezés hogy amiatt van. Egyrészt empirikusan se lehetsz benne biztos, hisz nincs bizonyítékod, másrészt száz meg ezer dolog okozhat olyat hogy valaki nem esik teherbe. Főleg annak tükrében hülyeség amit állítasz, hogy van aki fogamzásgátló mellett is teherbe esik, bár ennek elenyeszo az eselye de létezik. Ilyesforman megkerlek, ne allits olyat hogy a fogamzásgátló elhagyása utan a korábbi szedés miatt nem esett teherbe a testvered.
De gáz vagy 😃
Mi ez a hiszti a gumi miatt már megint?Nekem egy pasim se vergődött így miatta hanem felhúzta és kész.
Ilyen idiotaval hozna össze a sors kidobnám mint macskát szarni az tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!