Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik olyan hogy egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy egy pasi semmit nem érez gumiban? 18L

Figyelt kérdés
Szerintem a pasik csak kitalálják,én semmi különbéget nem érzek..Hülye lennék tabletát szedni,mérgezni a szervezetemet.
2021. márc. 2. 20:43
1 2
 1/17 Lazy Lover ***** válasza:
34%
Semmit ugyan nem de sokkal jobb gumi nélkül... De szerintem kamuzol a barátnőm is azt mondta hogy gumi nélkül sokkal jobban élvezi a sexet
2021. márc. 2. 20:45
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén, akkor a pasival van gond. Megfelelő méretű óvszer esetén nincs akkora különbség mint ahogy férfi társaim beállítják...

Most ezért úgy is le leszek pontozva...

2021. márc. 2. 20:46
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudom, én évekig nem dugtam, aztán pár hónapja igen, és 2 perc alatt elmentem gumiban. Extra vékony gumi volt. Azt vettem észre, hogy gumiban majdnem jobb a maszturbálás, mint nélküle. Elhúzom direkt a maszturbálást a jobb érzés miatt közel 15 percig. Itt is extra vékony gumit használok, ám nem mindig. Urban legend, hogy nem éreznek semmit gumiban. Ha kellőképp szűk a punci, ugyanúgy érzed majdnem 90%-ban, mint nélküle. Ki kell próbálnom újra gumi nélkül bhaszni, mert évekkel ezelőtt bírtam bármeddig, tabiztak a nőim. Amúgy inkább az van, hogy szar gumit választanak, minthogy ilyesmi álljon fent. Nem mondom, hogy nincs kivétel, de...szóval szerintem csak nem akarnak gumit húzni, mert nem szeretnek xarakodni vele. F
2021. márc. 2. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
76%
Ha rossz óvszert vesztek, akkor igen. Nekem hónapokig tartott megtalálni a megfelelőt. A Skyn vált be.
2021. márc. 2. 20:52
 5/17 anonim ***** válasza:
46%

"Szerintem a pasik csak kitalálják"

Szerintem meg nem! Kérdező, a nőknek sem mindegy ám érzésben!

De nem csak ez a két fogamzásgátlási módszer van. (Ott a Google, tessék utánajárni). Persze ha csak szexkapcsolat, akkor sajnos az óvszer a kizárólagos jó választás. Mert nem hiszem, hogy túl sok nő hajlandó lenne eljönni velem (vagy más pasival) egy STD szűrésre.

Nekem sokkal rosszabb óvszerben. Aki nem hiszi el (nőként), hogy nagy a különbség, az legyen szíves kipróbálni egy női óvszert. Vagy ha neki úgy is jó (de a pasinak nem) akkor csinálják úgy. A pasi sokkal jobban fogja élvezni

2021. márc. 2. 20:57
 6/17 anonim ***** válasza:
67%

Rengeteg ismerős és jómagam is egyszerűen képtelen óvszerrel szeretkezni.

A tudat elegendő, hogy lelankadjon, és az egésztől elmenjen a kedve. Bármennyire is hihetetlen, de egy nagyon erős csalódottságot előlegez meg a gumi gondolata is. Szerintem a nemiszervek közötti nedves kontaktus által bizonyos ingerületek átjutnak az egyik egyénből a másikba, ezzel nagyságrendekkel magasabb szintre emelve az élvezeteket, mintha csupán egy szigetelőréteggel elválasztott élőszereplős maszturbációt hajtanál végre.

Persze tudom, hogy a gumi használat miért indokolt dolog, de sajnos megfoszt a lényegtől, és ez az arra érzékeny személyeknél komoly mélypont.

2021. márc. 2. 21:03
 7/17 alonelyman ***** válasza:
47%
a szexnek pont az a lényege,hogy a 2 test egymásba simuljon, erintkezzen ott lent ha 2 között egy gumi van akkor már nincs értelme az egésznek
2021. márc. 2. 21:39
 8/17 anonim ***** válasza:
27%
Gumi nélkül sokkal élvezetesebb, de soha ha a barátnőim nem akarják bevenni a tablettát, mindig felhúztam. Mindig megkérdezem tőlük, hogy csinálhatjuk koton nélkül vagy sem. Nálam mindig van koton, hogy a nemléte ne ijessze el a tőlem a lányokat.
2021. márc. 2. 22:02
 9/17 anonim ***** válasza:
44%
Katasztrófa a gumi, egyáltalán nem olyan, mint nélküle. Figyeld csak meg, mennyire szoros egy gumi, és képzeld el, hogy mi azt a legérzékenyebb szervünkre rá kell húzni, amit közben mereven is kell tartani ahhoz, hogy az aktus megtörténjen. Nekem is nagyon nehézkés gumival a szex, mert nagyon nehéz mereven tartani úgy a farkam, kb azonnal lankadok, ahogy felkerül a gumi.
2021. márc. 2. 22:25
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

Férfiként majd dugok gumi nélkül, ha:

A.: Lesz olyan bogyó a nőknek, ami megvéd a nemi bajtól.

B.: Ha terhes lesz, nem kell gyerektartást fizetnem, mert megszűnik ez az undorító pénzbehajtás.

2021. márc. 3. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!