Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy egy pasi semmit nem érez gumiban? 18L
Őszintén, akkor a pasival van gond. Megfelelő méretű óvszer esetén nincs akkora különbség mint ahogy férfi társaim beállítják...
Most ezért úgy is le leszek pontozva...
"Szerintem a pasik csak kitalálják"
Szerintem meg nem! Kérdező, a nőknek sem mindegy ám érzésben!
De nem csak ez a két fogamzásgátlási módszer van. (Ott a Google, tessék utánajárni). Persze ha csak szexkapcsolat, akkor sajnos az óvszer a kizárólagos jó választás. Mert nem hiszem, hogy túl sok nő hajlandó lenne eljönni velem (vagy más pasival) egy STD szűrésre.
Nekem sokkal rosszabb óvszerben. Aki nem hiszi el (nőként), hogy nagy a különbség, az legyen szíves kipróbálni egy női óvszert. Vagy ha neki úgy is jó (de a pasinak nem) akkor csinálják úgy. A pasi sokkal jobban fogja élvezni
Rengeteg ismerős és jómagam is egyszerűen képtelen óvszerrel szeretkezni.
A tudat elegendő, hogy lelankadjon, és az egésztől elmenjen a kedve. Bármennyire is hihetetlen, de egy nagyon erős csalódottságot előlegez meg a gumi gondolata is. Szerintem a nemiszervek közötti nedves kontaktus által bizonyos ingerületek átjutnak az egyik egyénből a másikba, ezzel nagyságrendekkel magasabb szintre emelve az élvezeteket, mintha csupán egy szigetelőréteggel elválasztott élőszereplős maszturbációt hajtanál végre.
Persze tudom, hogy a gumi használat miért indokolt dolog, de sajnos megfoszt a lényegtől, és ez az arra érzékeny személyeknél komoly mélypont.
Férfiként majd dugok gumi nélkül, ha:
A.: Lesz olyan bogyó a nőknek, ami megvéd a nemi bajtól.
B.: Ha terhes lesz, nem kell gyerektartást fizetnem, mert megszűnik ez az undorító pénzbehajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!