Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! El merjem mondani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! El merjem mondani a barátnőmnek hogy fiatalon, sok-sok éve le . szoptam egy srácot, kiváncsiságból?

Figyelt kérdés

Már 2,5 éve együtt vagyunk és komoly a dolog. Engem eléggé nyomaszt hogy van egy titkom amit nem oszthatok meg vele.

Lányok, ti hogyan reagálnátok erre?

2021. márc. 2. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem persze. Ha emiatt kitesz, akkor nem jól ismerted meg.
2021. márc. 2. 16:51
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Én párom mindent tud rólam. Első hónapban kibeszéltem az összes titkom, ő meg az első napon. Szopott már le férfi prostit és volt már durvább kalandja is amit "csak" kíváncsiságból tett. Két és fél év alatt egyszer sem tudtatok beszélni ilyenről?
2021. márc. 2. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem inkább mondd azt hogy a barátodat sz0ptad le...
2021. márc. 2. 16:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos meglepődnék, de nem zavarna.
2021. márc. 2. 17:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elmondhatod neki, főleg ha neked ez ennyire fontos (bár nyilvánvalóan semmi jelentősége nincs). Ha normális lány, lehet meglepődik de túlteszi magát rajta

Én legalábbis nem ítélnék el emiatt senkit. Végülis nem azt nyögnéd be neki hogy meleg vagy:D azon lehet kibuknék 2,5 év után:D

N

2021. márc. 2. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Már sokkal hamarabb el kellett volna mondanod. Most ha a csaj emiatt kidob elb-sztad rá 2,5 évedet..
2021. márc. 2. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna, mondjuk meglepődnék egy kicsit.
2021. márc. 2. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Pislognék egy ideig de nem zavarna.
2021. márc. 2. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!