Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kaptál már itt képet? Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptál már itt képet? Mennyire csinos nők és mennyire jó képű férfiak vannak itt?

Figyelt kérdés
Bármelyik korosztályt nézzük.
2021. márc. 2. 13:26
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Én eddig csak csúnyácska pasiktól kaptam, már amikor nem csak a nemiszervüket lehetett látni.. Attól nagyon kiakadok. Én szoktam küldeni, és általában tetszek nekik, vagy mint ahogy előttem már valaki megfogalmazta, legalábbis úgy tesznek :D
2021. márc. 23. 16:47
 22/31 anonim ***** válasza:
Kaptam , adtam. Többnyire rondábbak voltak mint random járókelő a körúton. Azok a csajok akik nem kültek képet sőt írni is elfelejtettek az én képem megtekintése után azok kb velem egykategóriások voltak a maguk mezőnyében. Tudtam róluk már annyi adatot hogy belátható időn belül megtaláljam őket a közösségi oldalon főleg ha beszédes (névből képzett) e-mail címre kellett a fotót küldenem
2021. márc. 23. 17:41
 23/31 anonim ***** válasza:
Levelet kaptam már itt, hogy megismernének meg beszélgetnének velem, de képet még nem küldött senki, igaz, én sem küldtem senkinek...
2021. márc. 23. 22:31
 24/31 anonim ***** válasza:
Kaptam jókat is és kevésbé jókat! Találkozni egy csaj sem akart sosem. Ennyire komolytalanok mind?
2021. márc. 24. 09:41
 25/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsenek itt jol kinezo emberek, legalabbis akikkel en beszeltem.
2021. márc. 25. 04:53
 26/31 anonim ***** válasza:
24-es! Nem komolytalanok
2021. márc. 25. 04:53
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Hanem ez az oldal tele van elmebetegekkel, en sem talalkozom innen. Ez nem tarskereso.
2021. márc. 25. 04:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Idejar az osszes frusztralt nem normalis ember.
2021. márc. 25. 04:54
 29/31 anonim ***** válasza:
Akik innen ismerkedtek mindenkinek csak a rossz tapasztalata volt
2021. márc. 25. 04:55
 30/31 anonim ***** válasza:

Megismerkedtem itt legalább 5-6 nővel, ebből lefeküdtem kettővel és az egyiket feleségül is vettem.

Szóval igen, vannak itt szépek, normálisak, okosak, csak egyre kevesebben valóban. A sok troll miatt a normálisabbak menekülnek innen sajnos.

2021. ápr. 12. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!