Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptál már itt képet? Mennyire csinos nők és mennyire jó képű férfiak vannak itt?
Figyelt kérdés
Bármelyik korosztályt nézzük.2021. márc. 2. 13:26
21/31 anonim válasza:
Én eddig csak csúnyácska pasiktól kaptam, már amikor nem csak a nemiszervüket lehetett látni.. Attól nagyon kiakadok. Én szoktam küldeni, és általában tetszek nekik, vagy mint ahogy előttem már valaki megfogalmazta, legalábbis úgy tesznek :D
22/31 anonim válasza:
Kaptam , adtam. Többnyire rondábbak voltak mint random járókelő a körúton. Azok a csajok akik nem kültek képet sőt írni is elfelejtettek az én képem megtekintése után azok kb velem egykategóriások voltak a maguk mezőnyében. Tudtam róluk már annyi adatot hogy belátható időn belül megtaláljam őket a közösségi oldalon főleg ha beszédes (névből képzett) e-mail címre kellett a fotót küldenem
23/31 anonim válasza:
Levelet kaptam már itt, hogy megismernének meg beszélgetnének velem, de képet még nem küldött senki, igaz, én sem küldtem senkinek...
24/31 anonim válasza:
Kaptam jókat is és kevésbé jókat! Találkozni egy csaj sem akart sosem. Ennyire komolytalanok mind?
25/31 anonim válasza:
Szerintem nincsenek itt jol kinezo emberek, legalabbis akikkel en beszeltem.
27/31 anonim válasza:
Hanem ez az oldal tele van elmebetegekkel, en sem talalkozom innen. Ez nem tarskereso.
28/31 anonim válasza:
Idejar az osszes frusztralt nem normalis ember.
29/31 anonim válasza:
Akik innen ismerkedtek mindenkinek csak a rossz tapasztalata volt
30/31 anonim válasza:
Megismerkedtem itt legalább 5-6 nővel, ebből lefeküdtem kettővel és az egyiket feleségül is vettem.
Szóval igen, vannak itt szépek, normálisak, okosak, csak egyre kevesebben valóban. A sok troll miatt a normálisabbak menekülnek innen sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!