Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értelmezzem magam?
Figyelt kérdés
Van egy nő a környezetemben, akivel nem igazán bírjuk egymást, de kiderült amit sejtettem,hogy kölcsönösen vonzódunk egymáshoz szexuálisan. A legjobb barátnője mondta el nekem,hogy szenved ez a nő már valósággal ettől az érzéstől. Ezt onnan sejtettem korábban, hogy sokat néz, szinte alig várja hogy rápillantsak, illetve ha a közelébe megyek feltűnően ideges lesz és elkezd babrálni valamivel hogy levezesse. Illetve amikor néha megszólítottam feldobódva várta hogy tovább beszélgessünk de nem folytattam. Próbált ő is kommunikálni. Mindennek az az oka,hogy ahhoz eléggé nem kedvelem már hogy a számra álljon egy jó beszélgetés. Több nézeteltérés miatt alakult ez így. De ami a lényeg,hogy mégis vonz szexuálisan,mint ahogy én is őt és nem értem magam hogy miért vonz egy olyas valaki akit nem bírok amúgy elviselni. Ez illetve az,hogy foglalt, valamint ha én ebbe belemennék akkor az én életemet is tönkretenné hosszútávon ez az egész. Ezt elmondtam a barátnőjének is. Hiába az unszimpátiám, mégis sokszor fél éjszakákat gondolok arra hogy mennyire élvezném vele... Mennyire kívánom. Néha hátulról átkarolnám és megpuszilgatnám de nem lehet mert azzal magamnak ártanék. Hogyan legyek erős? Hogyan küzdjem ezt le? Hogy lépjek túl a bonyolult érzéseimen? Miért alakul ki ilyen fura kettős érzés, hogy nem bírok valakit,de mégis kívánom és akarom mégha tudom hogy csak rosszul járhatok?2021. márc. 2. 08:54
11/14 A kérdező kommentje:
Pontosan
2021. márc. 2. 17:01
12/14 anonim válasza:
Miért nem lépsz ha ennyire akarod? Hátha lenyugodnátok ha megkapnátok amit akar a testetek. Vagy mi az, hogy tönkre tenné hosszú távon az életed?
13/14 A kérdező kommentje:
Az hogy ahogy ismerem magam szerelmes lennék és egy foglalt nő esetében ez nekem nagyon nagy baj
2021. márc. 2. 21:05
14/14 anonim válasza:
De azt nem értem, ha ennyire nem kedveled, akkor hogy félhetsz attól, hogy beleszeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!