Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valami étrend vagy akkár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami étrend vagy akkár vitamin vagy bármi módszer létezik hogy vastagabb legyen a pénidzem?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy gond nekem hogy 23évesen 13cm a péniszem hossza. És felülről mérve a szélesége(vastagsága) 3,2cm !

Hihetetlenül elégedetlen vagyok a méreteimmel. Mivel 23vagyok igy növekedésre már nem számithatok.

Esetleg valami (bármi!!) létezik amivel hogyha a hossza nem is, legalább a vastagsága növelhető??

Mivel kicsi gyerek korom óta sovány vagyok és ez nem változott az évek alatt(178cm magas és 65kg ) igy arra gondoltam mondjuk ha hiznék úgy 5-6kilót akkor attól elképzelhető hogy vastagodna legalább???

Ha rá szántad magad és elolvastad kérlek komoly segitséget/tanácsokat szeretnék hiszen nagyon gáznak tartom ezt igy. Köszönöm előre is !

2021. márc. 2. 07:58
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

13cm az átlag alsó része, nem kell hihetetlenül elégedetlennek lenned

Egy csaj sem fog azért dobni mert 16 helyett 13.

Ellenben az ilyen komplexusos farokméregető hülyegyerekeket nem szeretik annyira akik az helyett, hogy úgy rendesen bevernék nekik inkább egy vonalzót nézegetnek

2021. márc. 2. 08:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az már nem fog vastagodni, főleg nem hízással, szóval ezt kell elfogadnod, hogy spagetti péniszed van. Tudom ez nehéz lehet, mert nem elég, hogy kicsi még vékony is. Vastagító műtét elméletileg van, de nem ajánlanám.
2021. márc. 2. 08:19
 3/6 anonim ***** válasza:
23 évesen te még ezen izgulsz? Én 18 éves korom óta nem foglalkozok ezzel. Azzal nem érsz el semmit ha rástresszelsz egy olyam dologra amin nem tudsz változtatni. A tiéd ilyen ezt tanuld meg használni.
2021. márc. 2. 08:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még kemény hormonterápiáktól is csak alig lenne változás. Gondolod hogy majd a 20 forintos vitamin segít..? Segítek: nem
2021. márc. 2. 08:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet bíztatni a kérdező, hogy elég, meg minden, de sajnos tényleg nem elég. Nem is a 13 centivel van a baj, hanem a 3,2 centi vastagsággal. Nekem 4 cm vastag a farkam, még az is kevés néha.

Egyébként pont, hogy a kövér pasiknak is sokszor kicsi, vékony farkuk van, nincs összefüggés a kettő között. Illetve az elhízástól még rendes merevedésed is nehezebben lesz.

2021. márc. 2. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmilyen étrend, csodaszer, bogyó, kencefice nincs ami növeli a méretet, vagy a vastagságot. Az összes ilyen egy pénzlehúzás.

Kb. mint a füled, vagy a hüvelykujjad hosszát akarnád növelni. Ha hízol csak a hasadra rakódik le zsír, a szeméremdombra zsírréteg még kisebbnek fog optikailag látszódni.

Ekkora van, fogadd el magad és tanuld meg ügyesen használni, többre mész vele mint + akárhány cm-vel.

2021. márc. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!