Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gumi nélkül ? többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gumi nélkül ? többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok , egy olyan kérdéssel fordulnék ide , mert 1 kicsit kétségbe vagyok esve , van 1 lány akivel nagyon úgy nézki , hogy összefogunk jönni,de lehet vele nyíltan beszélni a mai nap folyamán feljött a szex téma h ki mit szeret stb , és elmondta hogy ő nem igazán szereti a gumit , mert h neki elvileg kidörzsöli , amitől 1 kicsit megijedtem hogy őszinte legyek ( gáz vagy nem ezvan ....)

Lenne pár kérdésem

Ha esetleg úgy alakulna hogy mégis gumi nélkül lesz

1: Ti hogyan szoktátok?

2: lányok ti szeretitek a gumit , v inkább gumi nélkül?

3: ha gumi nélkül fiúk ti hová élveztek?

Egyáltalán melyik a megbízhatóbb? A gumi vagy a tabletta ( lányok)

( Ne haragudjatok ha kicsit összeszedetlenre sikerült a kérdés, de kissé feszült vagyok)

2021. márc. 1. 22:18
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Én sem szeretem a gumit, latexérzékeny vagyok de friss kapcsolatban egyértelmű hogy gumit használok az elején. Ha meg nem szed tablettát akkor egyértelmű hogy kell a gumi.

A gumi és a tabletta sem 100%os védekezési módszer, a gumi azért jó mert ha esetleg kiszakad tudod ellenőrizni, viszont ha a fogamzásgátló nem hat akkor azt nem lehet észre venni.

2021. márc. 1. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Na kivel jössz össze? Egy prostival, a csajjal akivel együtt alszol vagy azzal akivel holnap randizol?? Nincs jobb dolgod mint hazugságokat kitalálni??
2021. márc. 1. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
27%

Vegyél akkor latexmenteset + síkosítót. Lehet óvszer nélkül is, de mindig ott lesz a pakliban hogy nem leszel elég fürge, vagy az előváladékban pont eggyel több spermiumsejt lesz mint kellene. A megszakításos hazárdjáték. Van aki megússza évekig (pont úgy ahogy meg olyanok is vannak akik évekig próbálkoznak babával, de mégsem sikerül), másnál meg akár az első pár alkalom után beüt a ménkű. A bibi hogy soha nem tudod megmondani előre az esetetekben melyik verzió fog bekövetkezni.

Megszakítással olyankor "védekezz" ha amúgy nem gond a teherbeesés, mert amúgy is megtartanátok.

2021. márc. 1. 22:26
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Nemibeteg szűrésre vidd el. Úgy korrekt, ha te is leszűreted magad. Ennyi a legfontosabb. Védekezési mód van még sokféle (Hormonmentes Janka - Youtube), de farkad és életed csak 1 van. Vigyázz rá!
2021. márc. 1. 22:38
 5/7 anonim ***** válasza:
56%

Használj gumit. Ne legyél olyan hülye mint a csaj, hogy nem akar gumit húzni se semmi mást. Terhes lesz a végén és rajtad kéri a gyerektartást.

Latexmenteset, ha annyira kidörzsöli, vegyél durex classikot, az sima és sikamlós, nem dörzsöl ki. Meg síkosítót, szerintem száraz a csaj. De legyen annyi eszed hogy védekeztek!!

2021. márc. 1. 22:49
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Lehet kicsit fiatalkori felelőtlenség volt, de a legelső barátnőmmel kizárólag gumi nélkül szexeltünk, mert megmondta, hogy ő utálja a gumit (volt pasija már előttem), és nekem nem kellett kétszer mondani. Gyógyszert sem szedett. Mindig kihúztam és a hasára engedtem. Nem vagyok apa.
2021. márc. 1. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

1. Gumi nélkül csak akkor ha van más védekezés

2.tartós kapcsolatban gumi nélkül, nekem az óvszer felhelyezése és a figyelése, tesztelgetése elveszi a kedvem

3.mi hormonális fogamzásgátló mellett is nagyrészben hasra, a női hüvely ph-ját nagyon könnyen felborítja az ondó ha gyakran érintkezik vele.

4.a tabletták,hüvelygyűrűk pearl indexe 0.3 tökéletes használat mellett, az óvszeré 2

(Ha elszúrod,azaz a hibaszázalék tablettáknál, hüvelygyűrűknél 9,óvszernél 18)

Mindkettő verzió biztonságos ha körültekintően használod

19/N

2021. márc. 2. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!